Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0

Γ.Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0

Δεκέμβριος 5, 2015 9:07 μμ A+ / A-

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016

Την ήττα γνώρισε η «γαλάζια» ομάδα μας

Γ.Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0

Vs

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου 2015, η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας.

Η Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2015 – 2016, (η ίδια συμμετέχει στον 6ο όμιλο), ηττήθηκε, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, από την τοπική ομάδα με 1-0.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, παρότι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα αντιμετώπιζαν μια ομάδα που μετέχει στην Super League, μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 10ο μόλις λεπτό της συνάντησης, έχασαν καλή ευκαιρία με τον Προκς, ο οποίος ενώ βρέθηκε σε θέση βολής, αδράνησε, με αποτέλεσμα να περάσει η ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για την ομάδα του.

Επτά λεπτά αργότερα και στην πρώτη ουσιαστικά καλή επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ της Καλλιθέας, ο Μπατιόν χρίστηκε σκόρερ. Έπειτα από ωραία προσπάθεια του Γεωργιάδη και σουτ στο δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε προς την μικρή περιοχή των Καλλιθεατών, εκεί όπου καιροφυλακτούσε ο αφύλακτος Μπατιόν, ο οποίος με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μιχελή.

Στο 30ο λεπτό, ο διαιτητής της συνάντησης Γρατσάνης, αρνήθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, καθώς θεώρησε ακούσιο το χέρι του Παγώνη, σε προσπάθεια του Μαλόν.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Κατσικογιάννης της Καλλιθέας, αντίκρισε κίτρινη κάρτα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, στο 41ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη – και επομένως κόκκινη κάρτα – για φάουλ πάνω στον Γεωργιάδη των γηπεδούχων και έτσι, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό της αποβολής του παίκτη της Καλλιθέας, ο διαιτητής ακύρωσε, ορθά, τέρμα που σημείωσε ο Μαραγκός, καθώς ο Βεροιώτης παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν παίχθηκε σωστό ποδόσφαιρο, καθώς και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε προσπάθειες στο χώρο του κέντρου.

Στη μοναδική ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου, στο 65ο λεπτό, η Βέροια άγγιξε το 2-0, όταν σε σουτ του Γεωργιάδη

έξω από την μεγάλη περιοχή των «γαλάζιων» της πόλης μας, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μιχελή.

Στα λεπτά που απέμεναν, η Βέροια έχασε μια ακόμη ευκαιρία, όταν στο 76’ ο Γιουσούφ σούταρε προς την εστία των φιλοξενουμένων, αλλά είδε τον αντίπαλο πορτιέρο, Μιχελή, να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Ιδιαίτερα σχολαστικό το διαιτητικό τρίο των Γρατσάνη (Τρικάλων), Δημητριάδη (Καστοριάς) και Νικολαΐδη (Μακεδονίας).

Εκτός του Κατσικογιάννη, ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε, κίτρινη κάρτα αντίκρισαν και οι Τεγούσης (16’) και Ιμπραήμ (20’).

Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγονές, Σιώντης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Ιμπραήμ, Μπατιόν (81′ Καρακώστας), Γεωργιάδης, Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι (67′ Γιουσούφ), Κόλα (67′ Ναζλίδης).

Καλλιθέα: Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (76′ Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46′ Γκίνης), Προκς (46′ Μασένα).

Γ.Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0 Reviewed by on . ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Την ήττα γνώρισε η «γαλάζια» ομάδα μας Γ.Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0 Vs ΤΗΝ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Την ήττα γνώρισε η «γαλάζια» ομάδα μας Γ.Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-0 Vs ΤΗΝ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου Rating: 0
scroll to top