Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2015 – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-4

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2015 – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-4

Δεκέμβριος 14, 2015 10:54 πμ A+ / A-

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

Πολύτιμη Ισοπαλία!..

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2015 – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-4

 Vs

ΙΣΟΠΑΛΟΣ, αναδείχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2015, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «γαλάζιοι» του Θωμά Θεοδώρου, ήρθαν ισόπαλοι 4-4 με τον Ιπποκράτη 2015, στο κλειστό του Ζωγράφου και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα play offs ανόδου.

Οι Καλλιθεάτες, παρότι βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα από το 1ο λεπτό, με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Τσιβιλή, αντέδρασαν και στο 20ό λεπτό έφεραν το ματς στα ίσα με τον Αμερικάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μέσα σε δύο λεπτά, στο 27’ και στο 28’ της συνάντησης, πέτυχαν δύο τέρματα, πρώτα με τον Αμερικάνο και έπειτα με τον Ρήγα.

Και ενώ φαινόταν ότι οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου θα έπαιρναν το υπερπολύτιμο τρίποντο της νίκης, μέσα σε πέντε λεπτά, ήρθαν τα πάνω – κάτω.

Στο 30ό και στο 34ο λεπτό της συνάντησης, ο αρχηγός των γηπεδούχων Καμηλάκης, με δύο τέρματα που πέτυχε, έφερε το ματς στα ίσα (3-3).

Στο επόμενο λεπτό, 35ο του αγώνα, ήταν η σειρά του Κρόκου να σημειώσει τέρμα και να πετύχει την απόλυτη ανατροπή στο σκορ.

Ευτυχώς, όμως, οι Καλλιθεάτες αντέδρασαν άμεσα και στο 36ο λεπτό, ο Δερτιλής διαμόρφωσε το τελικό 4-4, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ικανοποιεί απόλυτα την ομάδα μας, αλλά της δίνει το δικαίωμα να εξακολουθεί να είναι μέσα στους στόχους της.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2015: Τσιάλας, Καμηλάκης, Κρόκος, Τσουκαλάς, Βάρσης, Καλαπόδης.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Αμερικάνος, Ρήγας, Αποστολάτος, Τσίπρας, Μπακάλης, Ζήκας, Δερτιλής.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2015 – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-4 Reviewed by on . 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ Πολύτιμη Ισοπαλία!.. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2015 – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-4  Vs ΙΣΟΠΑΛΟΣ, αναδείχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ Πολύτιμη Ισοπαλία!.. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2015 – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-4  Vs ΙΣΟΠΑΛΟΣ, αναδείχθηκε το βράδυ του Σαββάτου Rating: 0
scroll to top