Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 12, 2015 11:19 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε!…

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΑΡΑ τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν χθες το απόγευμα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, όπου το ψιλόβροχο ήταν συνεχές, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που κοσμεί, πλέον, την πλατεία Δαβάκη και έδωσε, έτσι, το έναυσμα για ένα 20ήμερο με πάνω από 130 συνολικά εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Παρά το αρκετό κρύο και το ψιλόβροχο, πάντως, εκατοντάδες ήταν οι συνδημότες μας που παραβρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους, για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στη χθεσινή γιορτή, όπου παραβρέθηκαν και οι γνωστότατοι παιδικοί ήρωες από το κανάλι Nickelodeon, τα θεοπάλαβα κουνελάκια, από τη σειρά Rabbids Invasion”, αλλά και οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, με τους οποίους φωτογραφήθηκαν οι μικροί πρωταγωνιστές της ζωής μας, τα παιδιά μας.

Ο κ. Δήμαρχος στο βήμα του ομιλητή.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχός μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της χθεσινής εκδήλωσης, αλλά και όλους όσους θα συμμετάσχουν στις επόμενες, τόνισε και τα ακόλουθα: «Έχουμε δημιουργήσει πάνω από 130 εκδηλώσεις για όλες τις ημέρες, για όλη την οικογένεια. Το Χωριό του Άη Βασίλη, Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες, πολλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αναγνώσεις παραμυθιών, χοροί, οι ήρωες του Nickelodeon, εργαστήρια για τα παιδιά, «η λευκή νύχτα», που κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος και τόσα άλλα. Όλη η Καλλιθέα συνεργάζεται. Όλη η πόλη δίνει τον καλύτερό της εαυτό, για να χαρίσει στους Καλλιθεάτες μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Η Καλλιθέα μας είναι μια πόλη ζωντανή, μία πόλη ευαισθησίας, μια πόλη που ξέρει να αγαπά και να προσφέρει. Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, είναι η γιορτή της αγάπης, αλλά είναι και η γιορτή της πόλης μας. Θέλω να σας ευχηθώ σε όλους, ολόψυχα, καλές γιορτές. Αν ήσασταν από εδώ, θα βλέπατε μια γεμάτη πλατεία μέχρι έξω, παρά τη βροχή και αυτό δείχνει πόσο ζεστή και ζωντανή πόλη είμαστε».

Μετά το πέρας του σύντομου χαιρετισμού του κ. Δημάρχου, ο ίδιος μαζί με τη βοήθεια των παιδιών που μέτρησαν ανάποδα, από το 10 έως το 1, άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας, που ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, να φωτίζει όχι μόνο την κεντρική Πλατεία μας, αλλά και τις καρδιές μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση αυτή, εκτός των ηρώων από το κανάλι Nickelodeon, παραβρέθηκε και η Δημοτική μας Φιλαρμονική, η οποία έπαιξε γνωστότατα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως τα: «Jingle Bells», «Rudolf το ελαφάκι», «Felix Navidad» κ.α.

Στην 1η συμβολική Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, την οποία θα ακολουθήσουν άλλες 130 περίπου σχετικές εκδηλώσεις, παραβρέθηκαν, εκτός φυσικά του κ. Δημάρχου, το σύνολο σχεδόν των Αντιδημάρχων, αλλά και αρκετοί από τους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μας, καθώς και εκατοντάδες Καλλιθεάτες μαζί με τα μικρότερα μέλη της κοινωνίας μας, τα παιδιά μας.

Και του χρόνου.

 

 

  

 

 

  

  

  

  

  

  

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε!... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΡΑ τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν χθες το απόγ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε!... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΡΑ τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν χθες το απόγ Rating: 0
scroll to top