Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Π.Ε.Ν. – Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Π.Ε.Ν. – Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Νοέμβριος 25, 2015 11:33 μμ A+ / A-

Π.Ε.Ν. – Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

«Το Μικρό Πανηγυράκι»

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ

ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τιμά τον προστάτη των παιδιών Άγιο Στυλιανό, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το απόγευμα, όπου στον μικρό Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού, που βρίσκεται εντός του χώρου του Π.Ε.Ν., πραγματοποιήθηκε Εσπερινός, χοροστατούντος του Πατέρα Παύλου από τον γειτονικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και στον οποίο προσήλθαν, με ευλάβεια και πίστη, δεκάδες συνδημότες μας κάθε ηλικίας και φύλου.

Ακολούθως, όσοι από τους παρευρισκόμενους πιστούς ήθελαν, μπορούσαν να συμμετάσχουν στο «μικρό πανηγυράκι του Αγίου Στυλιανού», που περιελάμβανε πολλά είδη δώρων, γλυκίσματα, ποπ κορν και βιβλία, τα οποία μπορούσε να αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος σε πολύ καλές τιμές, ενώ ειδικά για τα μικρά παιδιά, οι αρμόδιοι του Π.Ε.Ν. φρόντισαν ώστε να υπάρχουν παραδοσιακά παιχνίδια, εκπλήξεις, αλλά και face painting.

Ανάμεσα στους δεκάδες πιστούς που προσήλθαν στον μικρό Ιερό Ναό και ακολούθως συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Νηπιοτροφείου, διακρίναμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη μας Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, τη Δημοτική Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. του Π.Ε.Ν. Κα Νατάσα Αδαμοπούλου (η μικρή κόρη της οποίας, Αικατερίνη – Ραφαέλα, εορτάζει σήμερα και της ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα), τον Ιατρό, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παπαρούπα, τον Διευθυντή του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Λεωνίδα Μίαρη, τον εξαίρετο φωτογράφο από τη συνάδελφο τοπική εφημερίδα «Νέα Καλλιθέα» κ. Τάσο Παπουλίδη, καθώς και την Πρόεδρο του Ιδρύματος Κα Ηρώ Ζερβάκη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Το «μικρό πανηγυράκι του Αγίου Στυλιανού» θα συνεχιστεί και την αυριανή ημέρα, ενώ, νωρίς το πρωί στις 07:00, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Π.Ε.Ν. – Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Reviewed by on . Π.Ε.Ν. – Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ «Το Μικρό Πανηγυράκι» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τιμά τον προστάτη των παιδιών Άγιο Στυλιανό, το Π Π.Ε.Ν. – Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ «Το Μικρό Πανηγυράκι» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τιμά τον προστάτη των παιδιών Άγιο Στυλιανό, το Π Rating: 0
scroll to top