Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 24, 2015 5:18 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-6

Σπουδαία Νίκη!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΑ

  Vs

ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ βαθμολογικής και όχι μόνο σημασίας νίκη, πέτυχε, το απόγευμα της Κυριακής 22 Αυγούστου 2015, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, ο αγαπημένος μας συγκεκριμένος Ολυμπιακός (καθότι είμαστε και Παναθηναϊκοί),  νίκησε εκτός έδρας, στο Αθλητικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, την τοπική Αναγέννηση, με σκορ 6-3 και μάλιστα, με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωση των πρώτων 10 λεπτών, προηγήθηκαν 2-0, με τέρματα που σημείωσαν στο 6ο λεπτό ο Papasani και στο 10ο ο Ανδριανός.

Οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου, όμως, αντέδρασαν άμεσα και στο 14ο λεπτό, ο Κώστας Μπακάλης μείωσε σε 2-1.

Παρότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 3ο τέρμα, στο αμέσως επόμενο λεπτό (15ο) με τον Σταυρόπουλο, οι Καλλιθεάτες άρχισαν να παίζουν πολύ καλύτερα, κυριάρχησαν και μέσα στο ίδιο λεπτό, στο 19ο, με δύο τέρματα που σημείωσε ο Παντελής Αμερικάνος, έφεραν το ματς στα ίσα (3-3).

Στο 2ο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας, κυριάρχησαν πλήρως επί των αντιπάλων τους και με τρία ακόμη τέρματα που σημείωσαν οι Τάσος Ζήκας (στο 34’), Παντελής Αμερικάνος (35’) και Δημήτρης Κουλούρης (39’), πήραν μια μεγάλη νίκη, με τελικό σκορ 6-3.

Το διαιτητικό δίδυμο των Τασούλη και Μπατρά, έβγαλε τον αγώνα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (Δημήτρης Μπαρδής): Ανδριανός, Ρόζος, Τραχαλάκης, Τσιουβέλης, Papasani, Αγγελάκης, Παπαδόπουλος, Αυλήτης, Σταυρόπουλος, Χατζηβασίλης, Σουλιώτης.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θωμάς Θεοδώρου): Τσιβιλής, Αμερικάνος, Ρήγας, Κουλούρης, Αποστολάτος, Τσίπρας, Μπακάλης, Ζήκας, Καζιάνης, Γαστεράτος.

Την επόμενη αγωνιστική, (7η), ο Ολυμπιακός Καλλιθέας φιλοξενεί την Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου.

Συγχαρητήρια πολλά σε όλους, στον προπονητή και στους παίκτες της ομάδας μας.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-6 Σπουδαία Νίκη!!! ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΑ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ βαθμολογικής και όχι Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-6 Σπουδαία Νίκη!!! ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΑ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ βαθμολογικής και όχι Rating: 0
scroll to top