Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » «ΚΥΨΕΛΕΣ» ΤΑΛΕΝΤΩΝ

«ΚΥΨΕΛΕΣ» ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Νοέμβριος 25, 2015 11:58 μμ A+ / A-

ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΑΘΜΟΥ Η.Σ.Α.Π.

 «Κυψέλες» ταλέντων

 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΡΙΑΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ

ΜΙΑ τυχαία επίσκεψη σήμερα το βράδυ στα γηπεδάκια 5Χ5 στον σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Ελευθέριος Βενιζέλος / Ταύρος», μας εξέπληξε ευχάριστα.

Παρά τα απειλητικά μαύρα σύννεφα που έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον Αττικό ουρανό και φυσικά πάνω από την πόλη μας και λίγο πριν από την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε αργότερα, εκατοντάδες ήταν οι λιλιπούτειοι αυριανοί αστέρες της μπάλας, που φορώντας τις ομοιόμορφες εμφανίσεις των ομάδων τους (που στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο φορούσαν τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού και του Πρωταθλητή Καλλιθέας αντίστοιχα), προπονούνταν και μάθαιναν τα μυστικά της μπάλας από τους προπονητές τους.

Δίπλα τους, αλλά έξω από τα δύο γηπεδάκια, δεκάδες ήταν και οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αυριανών αστέρων, που τα καμάρωναν.

Με αφορμή αυτό το ωραίο θέαμα, είμαστε τουλάχιστον υποχρεωμένοι να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο στα δύο προαναφερθέντα σωματεία, αλλά σε όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, για το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Όχι μόνο δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αθλούνται, αλλά, πραγματικά, αποτελούν «κυψέλες» ταλέντων, που σίγουρα στο προσεχές μέλλον θα προσφέρουν, όχι μόνο στις ομάδες τους, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Και πάλι συγχαρητήρια.

Τμήμα του Ολυμπιακού Καλλιθέας, με τον προπονητή τους κ. Παντελή Αμερικάνο, σε φωτογράφηση λίγο πριν από την καταρρακτώδη βροχή.

 

«ΚΥΨΕΛΕΣ» ΤΑΛΕΝΤΩΝ Reviewed by on . ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΑΘΜΟΥ Η.Σ.Α.Π.  «Κυψέλες» ταλέντων  ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΡΙΑΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ τυχαία επίσκεψη σήμερα το βράδυ στα γηπεδάκια 5Χ5 στ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ 5Χ5 ΣΤΑΘΜΟΥ Η.Σ.Α.Π.  «Κυψέλες» ταλέντων  ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΡΙΑΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ τυχαία επίσκεψη σήμερα το βράδυ στα γηπεδάκια 5Χ5 στ Rating: 0
scroll to top