Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 23, 2015 6:52 μμ A+ / A-

Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκδήλωση σε γνωστό Cafe της πόλης μας

ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΜΕ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, η εκδήλωση της Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας, σε γνωστότατο Cafe της πόλης μας.
Η προσέλευση των μελών και φίλων της Ένωσης ήταν ανεπανάληπτη, καθώς «πλημμύρισαν» το Café, στηρίζοντας έμπρακτα, για άλλη μια φορά, την προσπάθεια και τους σκοπούς της Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Κα Άννα Γιαννάκου Πάσχου, η Πρόεδρος της Κεντρικής Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. με το μέλος του Δ.Σ., Κυρίες Ελίνα Μακρή και Αννυ Γεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας κ.κ. Νατάσσα Αδαμοπούλου και Ανέστης Φωτόπουλος, καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΝΕ.Ο.Ν. Καλλιθέας με το επίτιμο μέλος της, Υποναύαρχο κ. Χρήστο Αλεξίου.
Χαιρετισμό απεύθυνε, η Πρόεδρος της Κεντρικής Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. Κα Λίτσα Ζούπα, η οποία τόνισε την κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνουμε, ζητώντας από τα Μέλη και τις Φίλες της οργάνωσης, σαν Ελληνίδες, να πράξουν το καθήκον τους, προασπίζοντας πρώτα από όλα, τα παιδιά τους και τις οικογένειες τους. 

Η Πρόεδρος της Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», και Δημοτική Σύμβουλος Κα Βάσω Μαργαρίτη, αφού αναφέρθηκε, για άλλη μια φορά, στους σκοπούς και τους στόχους της Οργάνωσης, τόνισε την αναγκαιότητα της ενεργοποίησης των εθελοντών γυναικών της Ένωσης, γιατί μόνο με εθελόντριες, η Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας, θα κατορθώσει να ανταπεξέλθει στις νέες και πολλαπλές υποχρεώσεις, στόχους και καθήκοντα που η εποχή της κρίσης, της επιβάλλουν. 
Αναφερόμενη στον Θεσμό της Οικογένειας, η Κα Μαργαρίτη, έδωσε έμφαση, στο ρόλο της Ελληνικής Οικογένειας, που για άλλη μια φορά απέδειξε, σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, πως αποτελεί τον πυλώνα συνοχής και αλληλεγγύης της Ελληνικής Κοινωνίας.

Η Πρόεδρος της Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας Κα Βάσω Μαργαρίτη.

Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση σε γνωστό Cafe της πόλης μας ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΜΕ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, Ε.Ν.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση σε γνωστό Cafe της πόλης μας ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΜΕ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, Rating: 0
scroll to top