Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 16, 2015 11:38 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ: 0-1

Μία ακόμη ήττα!…

ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

 Vs leontes-logoFINAL100x1101

ΜΙΑ ακόμη ήττα γνώρισε το αγαπημένο μας ιστορικό σωματείο, ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, ο αποδεκατισμένος από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς Φοίνικας (καθώς έλειπαν 7 συνολικά βασικοί ποδοσφαιριστές του και στον αγώνα παρουσιάστηκε με μόλις 13εις παίκτες), ηττήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 15 Νοεμβρίου 2015, στο γήπεδο της Παραλίας των Τζιτζιφιών, από τους Λέοντες Αθηνών, με 1-0 και «βυθίστηκε» στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως και σε όλους τους προηγούμενους αγώνες τους, έτσι και στον συγκεκριμένο, οι παίκτες του νέου προπονητή του σωματείου κ. Δημήτρη Τσικριτέα, δεν ήταν κατώτεροι των αντιπάλων τους. Από την αρχή του αγώνα, κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και δημιούργησαν πολλές και καλές ευκαιρίες για να «ανοίξουν» το σκορ.

Δυστυχώς, όμως, στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Στο 20ό λεπτό της συνάντησης, ο Γιάρας των Λεόντων, έκανε επέλαση από τα δεξιά, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κούτουλα, καθώς οι Καλλιθεάτες τον «μάρκαραν» με τα… μάτια και έτσι, απλά και εύκολα, με σωστό πλασέ την κρίσιμη στιγμή, χρίστηκε σκόρερ.

Παρά τη «ψυχρολουσία», οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο του κέντρου και του αγώνα και στο 35ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν έπειτα από σέντρα, ο Γκελασβίλι, βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής των φιλοξενουμένων, έπιασε δυνατό σουτ στη κίνηση, αλλά είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Πέιτσεβ και να απομακρύνεται.

Στο 2ο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, πίεζαν τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις για ευκαιρίες, αλλά, ως εκεί.

Από το 60ό λεπτό και έπειτα και παρά τις πολλές εσωτερικές αλλαγές που έκανε ο νέος προπονητής των «πράσινων» της πόλης μας, η κούραση άρχισε να γίνεται, για άλλη μια φορά, έντονα εμφανής, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, που έως εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα συμμετείχαν παθητικά, να αρχίσουν να πυκνώνουν τις επισκέψεις τους και να χάσουν πολλές και καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ. Ευτυχώς, όμως, ο «πράσινος» πορτιέρο, Λουκάς Κούτουλας, τουλάχιστον σε 4εις κλασικές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, δήλωσε «παρών», αποστερώντας τους σίγουρα τέρματα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Φοίνικας, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, παραλίγο να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας. Έπειτα από συνεχή και έντονη πίεση που ασκήθηκε προς τους φιλοξενούμενους, ο Μαστρογιαννόπουλος, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό της συνάντησης, έγινε κάτοχος της μπάλας, βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά, δυστυχώς, δεν κατόρθωσε να τον νικήσει.

Κορυφαίος των «πράσινων» της πόλης μας ήταν ο Λεωνίδας Λουπίδης, ο οποίος πρόσφερε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο τερματοφύλακας Λουκάς Κούτουλας, ενώ καλός ήταν και ο Γιώργος Παρτσανάκης (με αρκετά λάθη, όμως, στις μεταβιβάσεις του), ενώ, κατά διαστήματα, εκλάμψεις είχαν οι Γκελασβίλι, Ανδρεάκενας και Αλεξανδρής.

Χωρίς λάθη το διαιτητικό τρίο των Βασίλειου Τσάφου, Μαρίνου Παπουκίδη και Χρήστου Παππά.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης, Ερζουμπουλίδης, Κοντάκος, Παρτσανάκης (81’ Μαστρογιαννόπουλος), Αλεξανδρής, Ανδρεάκενας, Λουπίδης, Γκελασβίλι, Καλαϊτζίδης.

Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ (Βασίλειος Μορφίδης): Πέιτσεβ, Βέργος Ν., Ζαφειρόπουλος, Ασημακόπουλος, Μορφίδης, Νικηφόρος (60’ Μιχελάκος), Μορφίδης, Φώτος, Γιάρας (89΄ Βέργος Δ.), Χαλάς (77’ Καβουριάδης).

Ακολουθούν, φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ: 0-1 Μία ακόμη ήττα!... ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ  Vs ΜΙΑ ακόμη ήττα γνώρ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ: 0-1 Μία ακόμη ήττα!... ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ  Vs ΜΙΑ ακόμη ήττα γνώρ Rating: 0
scroll to top