Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 13, 2015 1:10 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νέος προπονητής ο κ. Δημήτρης Τσικριτέας

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ UEFA A

ΜΕ μία λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο blog του αγαπημένου μας ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας, ενημερωθήκαμε ότι νέος προπονητής της ανδρικής ομάδος, ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Τσικριτέας.

Ο γεννηθείς στην Αθήνα, κ. Δημήτρης Τσικριτέας είναι κάτοχος ταυτότητος προπονητών UEFA A,  είναι άριστος γνώστης των αναγκών του Πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Αθηνών, στο οποίο μετέχει και ο Φοίνικας καθώς έχει εργαστεί σε πληθώρα Αθηναϊκών και άλλων ερασιτεχνικών ομάδων, όπως και στις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Αθηνών και αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδος σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου το σωματείο, εκτός από την επιθετική δυστοκία των παικτών του στους μέχρι στιγμής διεξαχθέντες αγώνες του, «μαστίζεται» και από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, βασικών του ποδοσφαιριστών.

Ευχόμαστε, ολόψυχα, στο νέο μας προπονητή, καλή επιτυχία στο έργο του και να φέρει τα πολυπόθητα νικηφόρα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο νέος προπονητής του Φοίνικα Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Τσικριτέας.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέος προπονητής ο κ. Δημήτρης Τσικριτέας ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ UEFA A ΜΕ μία λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέος προπονητής ο κ. Δημήτρης Τσικριτέας ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ UEFA A ΜΕ μία λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σ Rating: 0
scroll to top