Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1

Νοέμβριος 16, 2015 3:10 μμ A+ / A-

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1

Ηττήθηκε παρότι προηγήθηκε!…

ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

 V

ΤΗΝ ήττα γνώρισαν οι «μπλε» της πόλης μας, χθες το απόγευμα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, ηττήθηκαν τελικά με 2-1, από την γηπεδούχο Λαμία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 5ο μόλις λεπτό της συνάντησης είχαν την πρώτη τους καλή επίσκεψη στην εστία της Καλλιθέας. Ο Σερτζίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Καραλής βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά οι Καλλιθεάτες αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα.

Στο 11ο λεπτό, ο Πίντο έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Κατσούλη.

Τρία λεπτά αργότερα και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο, ο Καραγιάννης έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας, σύσσωμος ο πάγκος των γηπεδούχων αλλά και οι φίλοι του ξεσηκώθηκαν, αλλά ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος έδειξε «παίζετε».

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, οι Καλλιθεάτες ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 19ο λεπτό της συνάντησης, έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στον αγώνα. Ο Φράγκου βρέθηκε σε καλή θέση για σουτ, το επιχείρησε, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρο Ρίζος, ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 23ο λεπτό και αφού πρώτα ο Κατσούλης απομάκρυνε με τα χέρια σουτ του Καραλή και έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να βγει στην αντεπίθεση, ο Αρναρέλλης έγινε τελικά κάτοχος της μπάλας, βγήκε μόνος απέναντι στον Ρίζο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν βεβιασμένο και η μπάλα κατέληξε έξω από την εστία των γηπεδούχων.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπέλης επιχείρησε μακρινό δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρίζου.

Στο 40ό λεπτό και πάλι ο Μπέλης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της πόλης μας. Αυτή τη φορά εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ, αλλά είδε και πάλι τον Ρίζο να του αποστερεί το γκολ, καθώς ο αντίπαλος πορτιέρο πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ήταν η σειρά του Αρναρέλλη να χάσει καλή ευκαιρία, το σουτ του οποίου, απέκρουσε ο έξοχος χθες Ρίζος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλε» της πόλης μας.

Στο 48ο μόλις λεπτό της συνάντησης, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αρναρέλλης, αφού πρώτα εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος των γηπεδούχων αμυντικών, με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, αυτή τη φορά, Ρίζου.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Καλλιθέα θα πετύχαινε ένα σπουδαίο «διπλό», στο 53ο λεπτό, ήρθαν όλα ανάποδα για την ομάδα μας. Έπειτα από σέντρα του Τζόκιτς, ο Καραγιάννης βρέθηκε αφύλακτος και με δυνατή κεφαλιά, δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στον Κατσούλη.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι Καλλιθεάτες έχασαν νέα καλή ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Λουκάνοβιτς, ο οποίος έπειτα από σέντρα του δραστήριου Μπέλη, έπιασε κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των αντίπαλων διχτύων.

Στο 73ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή στο σκορ. Έπειτα από έξοχο συνδυασμό των Τζόκιτς και Καραγιάννη, ο Πίντο έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Κατσούλη.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μασένα της Καλλιθέας, βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή των Λαμιωτών, έπιασε το σουτ, αλλά ο Ρίζος, με διπλή προσπάθεια, απέκρουσε τη μπάλα.

Το τελικό σκορ, σίγουρα αδικεί την ομάδα μας, καθώς είχε τέρμα, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα όταν προηγήθηκε.

Αυτό άλλωστε τόνισε και ο τεχνικός των «μπλε», Νίκος Παντέλης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας μας, ο οποίος τιμήθηκε με ανθοδέσμη από τους γηπεδούχους, καθώς έχει περάσει με επιτυχία από τον πάγκο τους, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι μετά το γκολ που πετύχαμε, ενώ θα έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα. Αυτή η διαχείριση στο τέλος μας έκανε να φάμε δύο γκολ».

Καλό το διαιτητικό τρίο των Παναγιωτόπουλου, Κολοσιώνη και Αντωνόπουλου, όλων από τον Σύνδεσμο Αιτωλοκαρνανίας.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τεγούσης (24’), Τσώνης (56’), Ρίζος (67’) και Ζουλιώτης (90’ + 2’).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης (86’ Κοντέων), Καραλής (74’ Νατσιόπουλος), Ενγκουέμ (50’ Τζόκιτς), Πίντο, Σερτζίνιο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης (77’ Κατσικογιάννης), Αρναρέλλης (66’ Μασένα), Λουκάνοβιτς, Φράγκος, Μπέλης (83’ Προκς).

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1 Reviewed by on . Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ - Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1 Ηττήθηκε παρότι προηγήθηκε!... ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE  Vs  ΤΗΝ ήττα γνώρισαν οι «μπλε» της πόλης μας, χθες Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ - Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1 Ηττήθηκε παρότι προηγήθηκε!... ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE  Vs  ΤΗΝ ήττα γνώρισαν οι «μπλε» της πόλης μας, χθες Rating: 0
scroll to top