Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Το πρώτο τρίποντο

Το πρώτο τρίποντο

Οκτώβριος 19, 2015 2:50 μμ A+ / A-

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

Το πρώτο τρίποντο

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 2-1

ΤΟ πρώτο τρίποντο για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, κατέκτησε ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Η αγαπημένη μας ποδοσφαιρική ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, νίκησε, το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών, τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 2-1.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Ελευθερίου, μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στα 8 πρώτα λεπτά, σημείωσαν δύο τέρματα.

Το πρώτο τέρμα για τους «πράσινους» της πόλης μας, σημείωσε, στο 5ο λεπτό της συνάντησης, ο Χρήστος Σούτογλου με δυνατή κεφαλιά, έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα, από τα δεξιά, του Ανδρεάκενα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, με δυνατό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Καλαϊτζάκη.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί καμία άλλη ουσιαστική φάση μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, έχοντας το αβαντάζ των δύο τερμάτων, έκαναν συντήρηση δυνάμεων, καθώς η κούραση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Αντίθετα, οι παίκτες του Αντώνη Μουσκάτ, μην έχοντας τίποτα άλλο να χάσουν, άρχισαν να βγαίνουν μπροστά, απέκτησαν ανούσια υπεροχή και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με τον Λουκά Κούτουλα, όμως, των γηπεδούχων, να αποτελεί «φύλακα άγγελο» για την εστία του.

Σε μία από τις ευκαιρίες που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό της συνάντησης, είχαμε τη μείωση του σκορ από τον Θεμιστοκλή. Έπειτα από λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον Χριστοφοράκη, ο εισελθόντας στην επανάληψη, Δόσης, έγινε κάτοχός της και με δυνατό πλασέ από κοντινή απόσταση, μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του.

Στα λεπτά που απέμεναν, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ανούσιες προσπάθειες, με κορυφαία αυτή του 88ου λεπτού, όπου ο Ανδρεάκενας των γηπεδούχων, έπειτα από ωραία αποφυγή δύο αντιπάλων του, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καλαϊτζάκη, αλλά με το πλασέ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου πορτιέρο.

Χωρίς ουσιαστικά λάθη το διαιτητικό τρίο των Μιχάλη Αθανασόπουλου, Σταματίας Βαβουράκη και Μαρίνου Παπουκίδη, που θα μπορούσαν, πάντως, να είναι περισσότερο αυστηροί στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς επέτρεψαν, ιδιαίτερα στους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές, να τους διαμαρτύρονται, τουλάχιστον, άκομψα.

Κορυφαίος από τους νικητές – και του αγώνα κατά την προσωπική μας άποψη – ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Παναγιώτης Μαξακούλης, στο ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα.

Μετά το τέλος του αγώνα, αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων, Δημήτρης Αξιώτου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κούτουλας, Μαξακούλης. Τσαπανίδης (57’ Gelashvili), Ερζουμπουλίδης, Χριστοφοράκης, Χρήστου (76’ Αλεξανδρής), Κορογονάς, Σάρρα (66’ Λουπίδης), Ανδρεάκενας, Σούτογλου, Καλαϊτζίδης.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Καλαϊτζάκης, Ραυτόπουλος, Γριμάνης (46’ Πλατσίδας), Πόλιας, Αξιώτου, Δούλιογλου, Θωμαΐδης (78’ Λαγκαδίτης), Ζάγκας, Κάσσος, Ασημάκουλας, Κοντός (61’ Δόσης).

Η 18άδα του Φοίνικα, μαζί τον προπονητή κ. Π. Ελευθερίου, τον εκπρόσωπο της ομάδας κ. Α. Ρηγόπουλο και τον Πρόεδρο κ. Β. Σπηλιωτόπουλο.

Οι πανηγυρισμοί στο τέρμα του Σούτογλου.

Και οι αντίστοιχοι, στο τέρμα του Καλαϊτζίδη.

Το πρώτο τρίποντο Reviewed by on . 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ Το πρώτο τρίποντο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 2-1 ΤΟ πρώτο τρίποντο για τη νέα ποδοσφαιρική 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ Το πρώτο τρίποντο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: 2-1 ΤΟ πρώτο τρίποντο για τη νέα ποδοσφαιρική Rating: 0
scroll to top