Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

Οκτώβριος 19, 2015 4:03 μμ A+ / A-

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

Ανώτερος στο τοπικό ντέρμπι ο Πρωταθλητής

ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

PROT-KALLITHEAS      

ΑΝΩΤΕΡΟΣ στο τοπικό ντέρμπι, αναδείχθηκε χθες το βράδυ, Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, ο Πρωταθλητής Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (Π.Ε.Π.Σ.Σ.), ο γηπεδούχος Πρωταθλητής Καλλιθέας, ήταν ο μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπι στο κλειστό του Εσπέρου, νικώντας τον Ολυμπιακό Καλλιθέας, με το εμφατικό 7-4.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε πολύ καλή ημέρα τον Sulovari, ο οποίος σημείωσε τα 4 από τα 7 συνολικά τέρματα της ομάδας του (στο 5’, στο 17’, στο 22’ και στο 32’) και αναδείχθηκε, δίκαια, ο άτυπος MVP του αγώνα.

Ο Πρωταθλητής προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Sulovari (5’) και Σκαρλάτος (7’), αλλά οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου, αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσα, με τέρματα που σημείωσαν οι Κουλούρης (7’) και Μπακάλης (8’).

Με το ματς στα ίσα από το 8ο μόλις λεπτό, όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα αποτελέσει πραγματικό ντέρμπι. Εκεί, όμως, ανέλαβε δράση και πάλι ο ιδιαίτερα δραστήριος Sulovari, ο οποίος όντας ασταμάτητος, φρόντισε ώστε με τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα του να πάρει διαφορά ασφαλείας τριών τερμάτων (5-2), με 2 τέρματα που σημείωσε ο ίδιος και ένα ακόμη του Μαρούση, στο 13ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Πρωταθλητής είχε την υπεροχή από την αρχή και με τέρματα που σημείωσαν Sulovari (32’) και Τόμασεν (33΄), έφτασαν τη διαφορά στα 5 τέρματα (7-2), απειλώντας τον Ολυμπιακό με συντριβή.

Εκεί μίλησε, όμως, το φιλότιμο των παικτών του Θωμά Θεοδώρου. Με μία πραγματικά αξιέπαινη υπερπροσπάθεια, μέσα στα 6 τελευταία λεπτά, σημείωσαν 2 τέρματα (με τον Ζήκα στο 33’ και με τον Ρήγα στο 36’, είχαν 3 δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα του Πρωταθλητή, Βενετίου, να πραγματοποιεί εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Έτσι, η λήξη του αγώνα, βρήκε τους μεν παίκτες του Πρωταθλητή Καλλιθέας να πανηγυρίζουν τη 2η νίκη τους σε 3εις αγώνες, τους δε αντίστοιχους του Ολυμπιακού Καλλιθέας, να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με ψηλά το κεφάλι, για την αξιοπρεπή εμφάνιση που έκαναν ιδιαίτερα στα τελευταία 6 λεπτά του αγώνα.

Χωρίς ουσιαστικά λάθη το διαιτητικό δίδυμο των Κομματά και Κολοκυθά, με την 2η, όμως, να είναι υπέρμετρα σχολαστική ως προς τη χρονομέτρηση και τις αποστάσεις μεταξύ των παικτών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Πόγκας, Βατικιώτης, Λάμπρου, Τόμασεν, Κοντοβουνήσιος, Μαρούσης, Χελιώτης, Σκαρλάτος, Sulovari, Βενετίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσιβιλής, Ζήκας, Αμερικανός, Γαστεράτος, Ρήγας, Κουλούρης, Αποστολάτος, Τσίπρας, Μπακάλης, Petkov.

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός Καλλιθέας, πριν από την έναρξη του αγώνα:

Φάσεις από τον αγώνα:

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ Reviewed by on . 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ Ανώτερος στο τοπικό ντέρμπι ο Πρωταθλητής ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ        ΑΝΩΤΕΡΟΣ στο τοπικό ντέρ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ Ανώτερος στο τοπικό ντέρμπι ο Πρωταθλητής ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ        ΑΝΩΤΕΡΟΣ στο τοπικό ντέρ Rating: 0
scroll to top