Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » Συναυλία Αγάπης

Συναυλία Αγάπης

Οκτώβριος 3, 2015 9:12 μμ A+ / A-

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΤΕΧΝΩΝ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Συναυλία Αγάπης

 ΜΕ ΤΟΝ ΟΠ.Α.ΝΑ. ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ & ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και το Δήμο Καλλιθέας, διοργανώνουν Συναυλία Αγάπης, αύριο Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, ώρα 20:00, στο γήπεδο Μπάσκετ του ΜΕΤΣ, υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, με την υποστήριξη της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος.

Στη Συναυλία συμμετέχουν, αφιλοκερδώς, αξιόλογοι γνωστοί Καλλιτέχνες, οι οποίοι, αλφαβητικά, είναι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Γιάννης Ζουγανέλης, Αγάθωνας Ιακωβίδης, Νεκταρία Καραντζή, Βασίλης Λέκκας, Άννα Μορφίδου, Δημήτρης Μπάσης, Λιζέτα Νικολάου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Βασίλης και Σαράντης Σαλέας, Κώστας Σκόνδρας, Λάκης Χαλκιάς και Κώστας Χατζής.

Την Ενορχήστρωση έχει ο Γιώργος Παγιάτης, ενώ παρουσιαστής της όλης εκδήλωσης θα είναι ο Αλέξης Κωστάλας.

Τα έσοδα, με τιμή εισιτηρίου 10€, θα διατεθούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών και στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Είναι μια σίγουρα καθόλα αξιέπαινη ενέργεια, που πρέπει να τύχει της εκτίμησης και της συμπαράστασης όλων.

Συναυλία Αγάπης Reviewed by on . ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΤΕΧΝΩΝ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Συναυλία Αγάπης  ΜΕ ΤΟΝ ΟΠ.Α.ΝΑ. ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ & ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ για την UNESCO Τεχνών ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΤΕΧΝΩΝ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Συναυλία Αγάπης  ΜΕ ΤΟΝ ΟΠ.Α.ΝΑ. ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ & ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ για την UNESCO Τεχνών Rating: 0
scroll to top