Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0

Οκτώβριος 5, 2015 8:45 μμ A+ / A-

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE

Η 1η νίκη της περιόδου

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0

kallithea     3

ΤΗΝ 1η της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Football League, περιόδου 2015 – 2016, σημείωσε η «κυανόλευκη» ομάδα της πόλης μας, χθες το απόγευμα Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη νίκησαν με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και έτσι εξασφάλισαν τους πρώτους 3εις βαθμούς τους.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Πανιωνίου, με τους τυπικά γηπεδούχους Καλλιθεάτες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πιο ορεξάτοι και να είναι αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα.

Στο 9ο λεπτό της συνάντησης, ο Αρναρέλλης έγινε κάτοχος της μπάλας, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Κουτσόπουλος, μπλόκαρε την μπάλα.

Επτά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των Καρδιτσιωτών να χάσουν καλή ευκαιρία, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Τσούκαλος, απέκρουσε, με διπλή προσπάθεια, ο Κατσούλης.

Στο 20ό λεπτό, ο Μοσχάκης της Αναγέννησης, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία των Καλλιθεατών.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά του Μπούζα να πιάσει σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει έξω από την εστία του Κουτσόπουλου.

Στο 24ο λεπτό, σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Έπειτα από λάθος του Ρούσση των φιλοξενουμένων, ο Μασένα έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Μπούζα, ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Αρναρέλλη και ο τελευταίος, με άψογο πλασέ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτσόπουλο. Το 1-0 ήταν γεγονός.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν σουτ του Μαυριά, έδιωξε, με δυσκολία ο Κατσούλης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, 35ο της συνάντησης, οι Μπούζας και Τζάκσον της Καλλιθέας, αντίκρισαν κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Σταθόπουλο.

Ένα λεπτό πριν από την συμπλήρωση του 1ου 45λεπτου, οι «κυανόλευκοι» της πόλης μας έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζάκσον.

Στο 2ο ημίχρονο και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και έτσι οι 2 πρώτες καλές ευκαιρίες ανήκουν στους Καρδιτσιώτες.

Η 1η σημειώθηκε στο 48ο λεπτό, όταν σουτ του Ακασού, έφυγε έξω από την εστία του Κατσούλη και η 2η στο 58ο λεπτό, όταν ο Τσίτας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε, κατέληξε έξω από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 62ο λεπτό, είχαμε ένταση στον αγώνα. Μετά από τραυματισμό του Ρουσάκη, ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», με αποτέλεσμα οι Καρδιτσιώτες να μην τηρήσουν το fair play και να χάσουν δύο καλές ευκαιρίες. Αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες των δύο ομάδων να έρθουν στα χέρια, με τον Παγώνη των γηπεδούχων να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και ήταν αυτοί που έχασαν καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Στο 67ο λεπτό, ο Παγώνης έπιασε σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ρουσάκη να χάσει καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του επιχείρησε, κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτσόπουλου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό, οι Καλλιθεάτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πετύχουν και 2ο τέρμα, αλλά ο Λουκάνοβιτς, παρότι βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, έστειλε την μπάλα έξω από την εστία των Καρδιτσιωτών.

Παρά ταύτα, το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, βρήκε τους μεν Καλλιθεάτες να πανηγυρίζουν το 1ο τους τρίποντο, τους δε Καρδιτσιώτες, να φεύγουν με σκυφτό το κεφάλι.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «κυανόλευκων» της πόλης μας, Νίκος Παντέλης, εμφανώς χαρούμενος από το αποτέλεσμα, έκανε και μια παράκληση, να επιστρέψει γρήγορα η ομάδα στην φυσική της έδρα, στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω μία παράκληση. Η ομάδα πρέπει να παίζει στην Καλλιθέα, να γυρίσει στο σπίτι της. Δε ξέρω ποιος ευθύνεται, αλλά επιτέλους πρέπει να βρεθεί λύση».

Με λάθη, κυρίως κατά της Καλλιθέας, το διαιτητικό τρίο των Σταθόπουλου (Δυτικής Αττικής), Δημόπουλου (Δυτικής Αττικής) και Πήττα (Ηλείας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ακασού (13’), Μπούζας (35’), Τζάκσον (35’), Παγώνης (63’), Μπιτέλης (74’), Τεγούσης (83’) και Σάββας (86’), ενώ 2η κίτρινη αντίκρισε ο Τζάκσον, στο 44ο λεπτό και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Ρουσάκης, Πίκολο, Τεγούσης, Μασένα (78’ Λουκάνοβιτς), Μπούζας, Τζάκσον, Αρναρέλλης (81’ Μούχταρης)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Ρούσσης (47’ Τσίτας), Κισκαμπάνης, Σάββας, Δημόπουλος, Ακασσού (67’ Σκαθαρούδης), Μαυριάς, Τσούκαλος, Μοσχάκης (80’ Κόντος), Μπιτέλης, Μπλέντι.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0 Reviewed by on . 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE Η 1η νίκη της περιόδου Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0      ΤΗΝ 1η της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Football League, 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE Η 1η νίκη της περιόδου Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0      ΤΗΝ 1η της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Football League, Rating: 0
scroll to top