Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Τρία νέα γήπεδα για τους μαθητές

Τρία νέα γήπεδα για τους μαθητές

Οκτώβριος 5, 2015 8:59 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τρία νέα γήπεδα για τους μαθητές

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, εγκαινίασε σήμερα το πρωί, με την ευκαιρία της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, τρία νέα γήπεδα Αθλητισμού, που δίνουν, στους νέους της πόλης μας, τη δυνατότητα άθλησης στον τόπο διαμονής τους.

Συγκεκριμένα, στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας, παραδόθηκε το γήπεδο Βόλεϊ και στο σχολικό συγκρότημα των 13ου και 3ου Λυκείου Καλλιθέας, παραδόθηκαν δύο γήπεδα μπάσκετ και ένα γήπεδο Badminton, που είναι το μοναδικό στη χώρα μας.

Μετά την τελετή των εγκαινίων, ακολούθησε φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των μαθητών του 3ου και του 6ου Λυκείου.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, στον σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: «Η Καλλιθέα αγαπά τον αθλητισμό! Δεν είναι μόνο οι πρωταθλητές που βγάζουμε, δεν είναι μόνο τα σωματεία που πρωταγωνιστούν στον ελληνικό αθλητισμό, είναι μια πόλη ολόκληρη που συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα».

Τρία νέα γήπεδα για τους μαθητές Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τρία νέα γήπεδα για τους μαθητές ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, εγκαινίασε σήμε ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τρία νέα γήπεδα για τους μαθητές ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, εγκαινίασε σήμε Rating: 0
scroll to top