Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σεπτέμβριος 11, 2015 7:19 μμ A+ / A-

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016

Πρεμιέρα με «λευκή» ισοπαλία

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-0

ΠΡΕΜΙΕΡΑ στους επίσημους αγώνες για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, με «λευκή» ισοπαλία, πραγματοποίησε η «κυανόλευκη» ομάδα της πόλης μας.

Η Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0, με τον Αγροτικό Αστέρα, εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, μπήκαν «μουδιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Εύοσμου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν, από νωρίς, στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 7ο μόλις λεπτό της συνάντησης και έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Τσεμπερίδη στον Βελλίνη, ο τελευταίος, μέσα στην μεγάλη περιοχή των Καλλιθεατών, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Κατσούλη.

Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Θεοδωρίδη να δει το σουτ του να φεύγει έξω από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 27ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση, αλλά το σουτ που έπιασε ο Θεοδωρίδης, ήταν μεν τεχνικό, καθώς πέρασε κάτω από τα πόδια των Καλλιθεατών που συγκροτούσαν το «τείχος» μπροστά από την εστία της ομάδας τους, αλλά άστοχο δε, αφού η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία.

Στο 38ο λεπτό της συνάντησης, η Καλλιθέα είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία. Έπειτα από γέμισμα προς την εστία των γηπεδούχων, ο Τζάκσον έγινε κάτοχος της μπάλας, έπιασε δυνατό σουτ με το αριστερό, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Γιακουμής, μπλόκαρε, με διπλή προσπάθεια, την μπάλα.

Με την λήξη του ημιχρόνου, είχαμε υποψία ευκαιρίας για τους γηπεδούχους, όταν σε σέντρα του Βελλίνη, ο πρώην «κυανόλευκος» Κουτσοσπύρος βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά, καθώς οι αμυντικοί της Καλλιθέας, «διάβασαν» την φάση και έδιωξαν την μπάλα από την εστία της ομάδας τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη καλή ευκαιρία, ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 53ο λεπτό και έπειτα από λάθος του Σαρακατσάνου, ο Αρναρέλλης βρέθηκε απέναντι στον Γιακουμή, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, με… μπλοκ, δεν έδωσε την ευκαιρία στον «κυανόλευκο» επιθετικό να χριστεί σκόρερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο έξοχος, έως εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, Γιακουμής, παρέδωσε τη θέση του στον Βοσνιάδη, καθώς τραυματίστηκε.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και έπειτα από σέντρα του Αμαραντίδη, ο Βελλίνης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα αφού πρώτα κτύπησε στους αμυντικούς της Καλλιθέας, κατέληξε κόρνερ.

Στο 70ό λεπτό, οι παίκτες της ομάδας μας, έχασαν πολύ καλή ευκαιρία, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Σταμόπουλος, έφυγε λίγο έξω από την εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Βοσνιάδη.

Επτά λεπτά αργότερα, η Καλλιθέα έχασε και νέα καλή ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Φράγκου, το σουτ του οποίου έδιωξε με δυσκολία ο Βοσνιάδης σε κόρνερ.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν η σειρά των «σταχυοφόρων» να χάσουν σπουδαία ευκαιρία, καθώς το σουτ που έπιασε ο Γέσιτς, απέκρουσε, με υπερένταση, ο Κατσούλης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Καλλιθεάτικης ομάδας, Νίκος Παντέλης, δήλωσε

ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά εξέφρασε, έμμεσα παράπονα και για τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάναμε δύο ευκαιρίες και ίσως αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, εμείς κάναμε μερικά πράγματα που με ικανοποίησαν. Χρειαζόμαστε δουλειά στα τελειώματα των φάσεων. Το Κύπελλο έτσι όπως διεξάγεται δεν είναι προτεραιότητα για καμία ομάδα της Β’ Εθνικής».

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Διονύσης Ζούγρας, με βοηθούς τους Χρήστο Τζιαμπάση και Θεόδωρο Τζιουβαρά, όλοι από τον Σύνδεσμο Κοζάνης.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σαρακατσάνος (9’), Ρουσάκης (20’), Μακρυδημήτρης (35’) και Αμαραντίδης (74’).

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις… διαφορές τους, στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου 2015, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, με ώρα έναρξης την 16:00.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής (57′ Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμεπρίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης (80′ Γιάντσης), Κουτσοσπύρος (69′ Τοπούζης), Βελλίνης, Γέσιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μουχτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης, Σταμόπουλος, Φράγκος (79′ Σμυρλής), Αρναρέλλης, Τζάκσον (63′ Μπούζας), Παγώνης (85′ Κατσικογιάννης).

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Πρεμιέρα με «λευκή» ισοπαλία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-0 ΠΡΕΜΙΕΡΑ στους επίσημους αγώνες για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Πρεμιέρα με «λευκή» ισοπαλία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-0 ΠΡΕΜΙΕΡΑ στους επίσημους αγώνες για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο Rating: 0
scroll to top