Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σεπτέμβριος 17, 2015 10:33 μμ A+ / A-

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016

Πρόκριση στους Ομίλους

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Π.Μ.Α.Σ.: 2-0

ΤΗΝ πρόκριση στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2015 – 2016, πανηγυρίζει, από το απόγευμα της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2015, η «Γαλάζια» ομάδα της πόλης μας.

Η Καλλιθέα, στον επαναληπτικό αγώνα για τη 1η Φάση του θεσμού, νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα με 2-0, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, καθώς το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, τελεί υπό ανακατασκευή.

Αν και οι παίκτες του Νίκου Παντέλη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτοι, η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στους «σταχυοφόρους».

Στο 7ο λεπτό της συνάντησης, ο Βελλίνης των φιλοξενουμένων, βρέθηκε σε καλή θέση, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Κατσούλης ήταν σε ετοιμότητα και με διπλή προσπάθεια, μπλόκαρε την μπάλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μπούζα, για λογαριασμό της Καλλιθέας, να πιάσει δυνατό σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή του Αγροτικού Αστέρα, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει έξω από την εστία του Βοσνιάδη.

Στο 20ό λεπτό και πάλι οι «Γαλάζιοι» έχασαν διπλή καλή ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ. Ο Μπούζας εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ, αλλά ο Βοσνιάδης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Μπούζα, ο Πίκολο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στα σώματα αμυνομένων και έφυγε έξω από την περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 24ο λεπτό, ο ιδιαίτερα δραστήριος Μπούζας, έκανε σέντρα από τα δεξιά, όπως επιτίθονταν η Καλλιθέα, ο Φράγκος στο ύψος του πέναλτι, έγινε κάτοχος της μπάλας, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Βοσνιάδης απεσώβισε τον κίνδυνο, διώχνοντας την μπάλα με τα πόδια.

Στο 31ο λεπτό, ήταν η σειρά των παικτών του Παναγιώτη Διλμπέρη να χάσουν καλή ευκαιρία. Έπειτα από σέντρα του Βελλίνη από τα δεξιά, ο Καπιάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κατσούλης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 39ο λεπτό, ο Θεοδωρίδης των φιλοξενουμένων, έχασε καλή ευκαιρία, καθώς το σουτ που επιχείρησε, κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Κατσούλη.

Τρία λεπτά αργότερα, είχαμε την φάση που καθόρισε, εν πολλοίς, την τύχη του αγώνα. Ο Αρναρέλλης έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της μεγάλης περιοχής του Αγροτικού Αστέρα, ανατράπηκε από τον τελευταίο παίκτη των φιλοξενουμένων, Σκλιοπίδη και ο Ηρακλειώτης διαιτητής της συνάντησης, Φουκάκης, αφού πρώτα απέβαλε, με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σκλιοπίδη, υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.

Το πέναλτι, εκτέλεσε, εις διπλούν, εύστοχα ο Αρναρέλλης, καθώς την πρώτη φορά, ο διαιτητής διέταξε την επανάληψή του, γιατί κινήθηκαν πιο γρήγορα από ότι έπρεπε οι παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Καλλιθεάτες εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και αφού έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Μπούζα στο 58ο λεπτό, δύο λεπτά αργότερα, «καθάρισαν» τον αγώνα.

Ο Αρναρέλλης αφού «αλώνισε» την αριστερή πλευρά των φιλοξενουμένων, την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Φράγκο, ο οποίος σημείωσε, ενδεχομένως, το πιο εύκολο τέρμα της καριέρας του, καθώς το μόνο που είχε να κάνει, ήταν να σπρώξει την μπάλα προς την εστία του Αγροτικού Αστέρα.

Τα υπόλοιπα αγωνιστικά λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι, οι Καλλιθεάτες πήραν την πολυπόθητη νίκη, που τους έδωσε το δικαίωμα να περάσουν στην 2η φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου σήμερα το μεσημέρι, έμαθαν ότι κληρώθηκαν στον 6ο Όμιλο, με αντίπαλους τον Ατρόμητο Αθηνών, τη Βέροια και τη Λαμία.

Με σωστές τοποθετήσεις, το διαιτητικό τρίο των Φουκάκη, Νικολακάκη και Πρέντζα.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Παγώνης (30’), Μακρυδημήτρης (44’), Κώστας Θεοδωρίδης (75’) και Αρναρέλλης (89’).

Καλλιθέα:Κατσούλης, Σταύρου, Τσώνης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Φράγκος (69’ Λουκάνοβιτς), Μπούζας (83’ Μπέλης), Τζάκσον (62’ Κατσικογιάννης), Αρναρέλλης.

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (65’ Οικονόμου), Τσεμπερίδης, Κουτσοσπύρος (45’ Τοπούζης), Γ. Θεοδωρίδης (62’ Κ. Θεοδωρίδης), Γέσιτς, Βελλίνης.

Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Πρόκριση στους Ομίλους Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Π.Μ.Α.Σ.: 2-0 ΤΗΝ πρόκριση στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 201 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015 – 2016 Πρόκριση στους Ομίλους Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Π.Μ.Α.Σ.: 2-0 ΤΗΝ πρόκριση στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 201 Rating: 0
scroll to top