Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 17, 2015 9:20 μμ A+ / A-

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ομιλία του κ. Νίκου Ξυδάκη

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ομιλία πραγματοποίησε, το βράδυ της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2015, στην Πλατεία Δαβάκη, ο υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Αθηνών και τέως Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης.

Ο πρώην Υπουργός και γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε για σχεδόν μία ώρα στους παρευρισκόμενους και εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Αναφέρθηκε, διεξοδικά, για όλα τα «καυτά» πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας, τονίζοντας ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι το μοναδικό ικανό κόμμα για να κυβερνήσει τη χώρα και για να διαπραγματευτεί, σκληρά, την αλλαγή των όρων του Μνημονίου, το οποίο υπέγραψε αναγκαστικά η 1η στην ιστορία «Αριστερή» κυβέρνηση της χώρας και κάλεσε τους φίλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να ψηφίσουν μαζικά στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, «ώστε να ξεμπερδέψουμε, μία και καλή με το παλιό και να κερδίσουμε το αύριο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καλλιθέας και μεταξύ των παρευρισκομένων, διακρίναμε τους Επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας» και «Τώρα Καλλιθέα», Δημοτικούς Συμβούλους, κ.κ. Ευάγγελο Παπαδάκη και Λάζαρο Λασκαρίδη αντίστοιχα, καθώς και τον επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Δεδούση.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ομιλία του κ. Νίκου Ξυδάκη ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ομιλία πραγματοποίησε, το βράδυ της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2015, στην Πλατεία Δα ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ομιλία του κ. Νίκου Ξυδάκη ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ομιλία πραγματοποίησε, το βράδυ της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2015, στην Πλατεία Δα Rating: 0
scroll to top