Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 2, 2015 8:30 μμ A+ / A-

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Επανεκλογή, ως Προέδρου,
του κ. Κ. Γκικόπουλου

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕΣΩ επιστολής που μας εστάλη, ενημερωθήκαμε ότι κατά τη Συνέλευση της Εστίας Καλλιθέας που έλαβε χώρα την 27η Μαΐου 2015 στα γραφεία της επί της οδού Χαροκόπου 65, έγινε Απολογισμός του έργου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την οποία εξελέγησαν:

Γκικόπουλος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος του Δ.Σ.

Μαρκουλάκης Κωνσταντίνος, Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Καλοϊδάς Ευάγγελος, Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Μαρκουλάκη Ελευθερία, Γραμματέας.

Αρμάογλου Γεώργιος, Ειδικός Γραμματέας.

Αγαθαγγέλου Μαρία, Ταμίας.

Στέφας Βασίλειος, Έφορος.

Καραδήμας Ελευθέριος, Μέλος του Δ.Σ.

Αμπατζής Ιωάννης, Μέλος του Δ.Σ.

Ασημακοπούλου Χριστιάνα, Μέλος του Δ.Σ.

Νικολαράκος Μιχαήλ, Μέλος του Δ.Σ.

Λούκος Σπυρίδων, Μέλος του Δ.Σ.

Τσινούκας Δημήτριος, Μέλος του Δ.Σ

               Ο εκλεγείς και κατ’ επανάληψιν Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Γκικόπουλος, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή των προς το πρόσωπό του, και δήλωσε ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάντοτε ενδιαφέρον και πάθος να συμπαρίσταται, αλλά και να υπηρετεί αόκνως, όπως μέχρι σήμερα τους συμπάσχοντες συνανθρώπους μας, ιδίως τη σημερινή εποχή με τη μεγάλη οικονομική κρίση.

Θεώρησε δε (ο Πρόεδρος), ευκαιρία με τη δημοσίευση της παρούσης (ανακοίνωσης) στον τοπικό Τύπο, να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τα μέλη της ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, για την αθρόα και ευρεία συμμετοχή των στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της 27ης Μαΐου 2015 και για την καθολική προς το πρόσωπό του αναγνώριση και εκτίμηση.

Ευχόμαστε, ολόψυχα, Καλή Επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης του Συλλόγου.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Γκικόπουλος.

 

ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επανεκλογή, ως Προέδρου, του κ. Κ. Γκικόπουλου ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΩ επιστολής που μας εστάλη, ενημερωθ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επανεκλογή, ως Προέδρου, του κ. Κ. Γκικόπουλου ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΩ επιστολής που μας εστάλη, ενημερωθ Rating: 0
scroll to top