Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Ιούλιος 5, 2015 8:20 μμ A+ / A-

ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Απόδειξη υπέρμετρης Αγάπης

Η ΝΑΤΑΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΡΑΦΑΕΛΑ

ΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΣΣΕΣ και οι Καλλιθεάτες, που έχουν συνδέσει τη ζωή τους, με την καθημερινή προσφορά Αγάπης και Ανθρωπιάς, προς τα μικρά Παιδιά του Πρότυπου Νηπιοτροφείου της Καλλιθέας, δικαιούνται να υπερηφανεύονται – αν και δεν το θέλουν και δεν το επιδιώ­κουν – για το Θεάρεστο, το Μεγάλο, το Ασύλληπτο στη Ανθρώπινη Φαντασία έργο, που επιτελούν καθημερινά, 365 ημέρες τον χρόνο.

Οι Άξιοι και Σεβάσμιοι για το έργο τους Συμπολίτες μας, κατάφεραν, με το συνεχές ενδιαφέρον τους, με την Αγάπη τους, με την Στοργή τους και ακόμα με τις προσωπικές τους θυσίες, να σκορπίσουν στις ψυχούλες των μικρών παιδιών αυτά που όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ανάγκη: Αγκαλίτσες, Στοργή, Χαρά, Γέλιο Ασφάλεια και Προοπτική.

Έτσι, όσοι έσπευσαν να παραβρεθούν μαζί με τα παιδιά τους και τις οικο­γένειές τους, στη βάπτιση της μικρής Αικατερίνης – Ραφαέλας, της χαριτω­μένης, πλέον, κόρης της Δημοτικής μας Συμβούλου Κας Νατάσας Αδαμο­πούλου και του κ. Μάκη Μαντωνανάκη, απέδιδαν, στην ουσία, τα εύσημα τόσο στην ευτυχισμένη Μητέρα, αλλά και σε όλο το προσωπικό του Πρότυπου Εθνικού Νηπιαγωγείου, που από το 1912 προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Ελληνική κοινωνία.

Ημέρα ανείπωτης Χαράς, λοιπόν, στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, στο μικρό εκκλησάκι, που βρίσκεται στο χώρο του Π.Ε.Ν. και που ανεγέρθηκε μετά από ενέργειες του αξιαγάπητου γιατρού κ. Θανάση Παπαρούπα.

Το μυστήριο τέλεσε ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, Θεοφιλέστατος Πατέρας Παύλος, ενώ Νονές ήσαν οι Κυρίες Ευτυχία Μπούρλα και Καίτη Πιπίνου.

Παρόντες στο μυστήριο ήσαν και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος με την Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Καλλιθέας Κα Βάσω Μαργαρίτη, συνοδευόμενοι από πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους των Παρατάξεών τους.

Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Κώστας Ράντος

ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Reviewed by on . ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Απόδειξη υπέρμετρης Αγάπης Η ΝΑΤΑΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΡΑΦΑΕΛΑ ΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΣΣΕΣ και οι Καλλιθεάτες, πο ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Απόδειξη υπέρμετρης Αγάπης Η ΝΑΤΑΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΡΑΦΑΕΛΑ ΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΣΣΕΣ και οι Καλλιθεάτες, πο Rating: 0
scroll to top