Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Ιούλιος 5, 2015 8:50 μμ A+ / A-

«ΤΩΡΑ Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης»

Αξιέπαινη πρόταση

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από την πλευρά του Δήμου Καλλιθέας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων κοινωνικών αναγκών, ζήτησε κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης, το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουλίου 2015, ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης».

Πρότεινε να συγκαλέσει άμεσα η διοίκηση του Δήμου, διαπαραταξιακή Επιτροπή ώστε να λειτουργήσουν εντός των ορίων της πόλης:

-Διευρυμένο κοινωνικό φαρμακείο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών.

-Κοινωνικό εστιατόριο, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αμέσως μετά, ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν στους πολίτες να πορευτούν με τα δικά τους εφόδια, ο Δήμος Καλλιθέας πρέπει ν’ ανοίξει μια ομπρέλα κοινωνικής προστασίας.

Να υπάρξει άμεσα διαπαραταξιακή συνεννόηση, με τη συμμετοχή και ενεργοποίηση όλων των οργανωμένων φορέων της πόλης και εθελοντών, ώστε όλοι μαζί ν’ αντιμετωπίσουμε τις έκτακτες ανάγκες.

Ελπίζουμε η πρότασή μας να εισακουστεί και να μην απορριφθεί, όπως εκείνη που καταθέσαμε προ μηνών για δημιουργία καλοκαιρινού κοινωνικού φροντιστηρίου για τους μετεξεταστέους μαθητές και για εκείνους που πρόκειται να φοιτήσουν στην Γ’ Λυκείου.

Για όλα αυτά δεν απαιτούνται χρήματα, αλλά βούληση».

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . «ΤΩΡΑ Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης» Αξιέπαινη πρόταση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από τ «ΤΩΡΑ Καλλιθέα, Λάζαρος Λασκαρίδης» Αξιέπαινη πρόταση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από τ Rating: 0
scroll to top