Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ

Νοέμβριος 27, 2019 10:02 πμ A+ / A-

ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πρωινή αναστάτωση

ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ) ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ προκλήθηκε λίγο μετά τις 08:30 σήμερα το πρωί της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019 στον Σταθμό Μετρό Καλλιθέας (πρώην Ηλεκτρικό Σταθμό), όταν άτομο, για άγνωστο λόγο (πιθανότατα ψυχολογικά διαταραγμένο), κατέβηκε στις γραμμές, αφήνοντας εμβρόντητους τους επιβάτες που περίμεναν τους συρμούς για να πάνε στις δουλειές τους.

Όπως ήταν φυσικό, η κυκλοφορία των συρμών διεκόπη για λίγη ώρα, ενώ άμεσα εργαζόμενοι στον Σταθμό, καθώς και security εταιρείας φύλαξης που είχε βάρδια, κατέβηκαν και οι ίδιοι στις γραμμές, φροντίζοντας, αφενός μεν να μην ακουμπήσει η εισβολέας στο ρεύμα, αφετέρου δε, με διάλογο και προτροπές, να ανέβει ξανά στην αποβάθρα.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, ενώ κατά τη διάρκεια που η εισβολέας μονολογώντας δυνατά πήγαινε πάνω κάτω στην αποβάθρα που βρίσκεται από τη μεριά του Νοσοκομείου, οι υπάλληλοι, αλλά και ο security που είχαν φροντίσει λίγο νωρίτερα για την απομάκρυνσή της από τις γραμμές, την ακολουθούσαν διακριτικά για να μην επιχειρήσει εκ νέου εισβολή.

Η στιγμή που η γυναίκα έχει κατέβει στις γραμμές, υπό τα όμματα των εμβρόντητων επιβατών.

 

ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ Reviewed by on . ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ Πρωινή αναστάτωση ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ) ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ προκλήθηκε λίγο μετά τις 08:30 σήμερα το πρωί ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ Πρωινή αναστάτωση ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ) ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ προκλήθηκε λίγο μετά τις 08:30 σήμερα το πρωί Rating: 0
scroll to top