Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοέμβριος 28, 2019 10:23 πμ A+ / A-

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία ισοπαλία και μία ήττα!…

ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΙΣ 23 & 24/11/2019 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΜΙΑ ισοπαλία και μια ήττα, ήταν τα αποτελέσματα που έφεραν ο Αθλητικός  Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας και ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέας αντίστοιχα, κατά τους αγώνες Πρωταθλημάτων τους που έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου 2019.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 1-1

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης», την ομάδα των Αμπελοκήπων, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Το τέρμα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Μακρής στο 25ο λεπτό της συνάντησης, ενώ για τους φιλοξενούμενους, ο Τοπάλης, πέντε λεπτά αργότερα (30′).

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Καπράλος): Χαλκιάς, Δράκος, Αναλογίδης, Μακρής (86′ Ερζουμπουλίδης), Μοσχονησιώτης, Τσιοβίλης, Κουλικούρδης (62′ Φιλιππίδης), Τζάρας, Φλώρος, Ιάκωβος, Πατσός (79′ Αναστασόπουλος).

Στον πάγκο: Φράγγος, Ψαρράς, Κουτσίδης, Καρατζάς.

Α.Π.Σ. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  (Π. Τσορπατζόγλου): Μάκο, Daja (80′ Ντόστι), Lagji, Μπλίκας, Τσίλογλου, Μέγας, Μζίου, Τοπάλης, Στρέμπας, Ανδριόπουλος, Kokthi (68′ Σταύρου).

Στον πάγκο: Μαυροπούλης, Τσαβδαρίδης, Τσιομπίκος.

Την επόμενη αγωνιστική (11η), οι παίκτες του Γιάννη Καπράλου θα φιλοξενηθούν, το πρωί (09:00) της προσεχούς Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019 και στο γήπεδο Κυψέλης, από τον Αθλητικό Όμιλο Άτλας Κυψέλης.

 

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.: 0-1

Έμφραγμα στις καθυστερήσεις, υπέστη στον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος που έδωσε, ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας φιλοξένησαν στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Πανθηραϊκό Αθλητικό Όμιλο, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 1-0, με τέρμα που σημείωσε ο Βαλανόπουλος στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Λαδάς, Βιδάλης, Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Μουρελάτος (75′ Ντρούγκας), Βελέτης (27′ Καλημέρης), Κώστας (60′ Μπέλης), Στούπης, Μακρυγιάννης (84′ Βασιλειάδης), Μαρουκάκης.
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Μ. Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλης, Λούκας, Παληγεώργος, Παπασάββας, Κόντι (73′ Αντωνιάδης), Ντούνιας (66′ Κορακιανίτης), Περγιάλης (88′ Νομικός) και Κορέτα (60′ Βαλαβανόπουλος).

Την επόμενη αγωνιστική (11η), οι παίκτες του Νίκου Παντέλη θα φιλοξενηθούν, την προσεχή Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:00, από την Αθλητική Ένωση Κηφισιάς, στο γήπεδο «Ι. Ζηρίνης».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Reviewed by on . ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μία ισοπαλία και μία ήττα!... ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΙΣ 23 & 24/11/2019 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΙΑ ισοπαλία και μια ήττα, ήταν τα απ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μία ισοπαλία και μία ήττα!... ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΙΣ 23 & 24/11/2019 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΙΑ ισοπαλία και μια ήττα, ήταν τα απ Rating: 0
scroll to top