Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

Δεκέμβριος 13, 2018 6:20 μμ A+ / A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

Έλαμψαν οι καλλιτέχνες!!!

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ

ΕΛΑΜΨΑΝ οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη Συναυλία Αγάπης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Σε μία Συναυλία, η οποία διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Γυναικών «Ελπίδα Μάνας»,  διεξαγόταν για καλό σκοπό και όπου παρέστησαν πάρα πολλοί επίσημοι, δυστυχώς, οι συνδημότες και οι συνδημότισσες μας δεν βοήθησαν στην καθόλα επιτυχή έκβασή της, καθώς ο αριθμός προσκεκλημένων που προσήλθε τελικά στον Δημοτικό Κινηματογράφο, ήταν κατώτερος του αναμενομένου.

Παρά την εξάντληση σχεδόν του συνόλου των προσκλήσεων, μεγάλη μερίδα των κατόχων, δεν παραβρέθηκε, με αποτέλεσμα η Συναυλία Αγάπης, να έχει μεν οργανωτική επιτυχία, να έχει και εισπρακτική, αλλά δεν είχε τον κόσμο που έπρεπε να έχει…

Για τον λόγο αυτό, η Πρόεδρος του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου, Κα Νάντια Αβιτίδου, προχώρησε και στην ανάρτηση της κάτωθι ανακοίνωσης, στο μέσο κοινωνικής της δικτύωσης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο όλο που παρευρέθηκε στην Συναυλία Αγάπης. Το ποσό που χρειαζόμασταν, μαζεύτηκε για να μπορέσουμε να

χαρίσουμε πολλά χαμόγελα σε μεγάλους και παιδιά! Με κάνατε πολύ χαρούμενη με τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά στήριξαν την εκδήλωση αγοράζοντας πρόσκληση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω το έργο αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τραγουδιστές για την εξαιρετική παρουσία, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Συλλόγου από Θεσσαλονίκη Eleni Stavroulaki, από τον Γέρακα Maria Poulopoulou, στην ομάδα αλληλεγγύη μαμάδων, στην Ειρήνη Μήτωνα Έδεσσα. Σας ευχαριστώ!», με την οποία επιβεβαιώνει και την οικονομική επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Στα της εκδήλωσης τώρα. Παρά την καθυστέρηση της έναρξής της, οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος στη Συναυλία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και με τις μοναδικές ερμηνείες τους, «απογείωσαν» κυριολεκτικά τους παρισταμένους, ενώ ο 16χρονος ταλαντούχος ερμηνευτής Παύλος Ασπρογέρακας, «έκλεψε» τις εντυπώσεις, αποσπώντας, τελικά, τις επευφημίες όλων των παρευρισκομένων.

Για 3 περίπου ώρες, όλοι όσοι παρέστησαν, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Μανώλη Κωστάκη και Ευάγγελο Μπαρμπάκο, την Δημοτική Σύμβουλο, Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Παρασκευή (Βούλα) Γαλίτση – Ψαρούλη, Ευάγγελο Ανδρεάδη και Κωνσταντίνο Πολυχρονίδη, την Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, κ.κ. Βούλα Κοσμίδου, Γιάννη Παπαργυρίου, Κωνσταντίνο Γκιολέ και Βασιλική Κολυβίρα αντίστοιχα, τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας” και Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Γρίβα, καθώς και την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Κα Αικατερίνη Κατσούρη, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και τραγούδησαν παλιές αλλά και σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες.

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Reviewed by on . ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Έλαμψαν οι καλλιτέχνες!!! ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΑΜΨΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Έλαμψαν οι καλλιτέχνες!!! ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΑΜΨΑΝ Rating: 0
scroll to top