Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 14, 2018 10:41 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Χριστουγεννιάτικη Γωνιά Αγάπης

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15/12/2018, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Π.Ε.Ν.

ΑΥΡΙΟ στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018, οι ιθύνοντες τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας (Λυκούργου 260), θα πραγματοποιήσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Όπως μάλιστα δηλώνουν και οι ίδιοι με σχετική τους ανάρτηση – που υπογράφεται από τον Πρόεδρο κ. Μπάμπη Γιώτα και τη Γραμματέα Κα Βασιλική Κολυβίρα – στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου: «Η φετινή γιορτή θα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες γιατί δεν θα στηθεί το καθιερωμένο παζάρι μας, αλλά θα δημιουργηθεί μία γωνία αγάπης για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.
Σκεφτήκαμε λοιπόν, σε συνεργασία με τα παιδιά της έκτης τάξης, να δημιουργήσουμε μία Γωνιά Χριστουγεννιάτικης αγάπης για τα παιδιά του Πρότυπου Νηπιοτροφείου Καλλιθέας.
Για τα παιδάκια που περιμένουν ένα μικρό δωράκι από όλους μας, ας είναι μικρό δεν πειράζει, γιατί θα είναι περιτυλιγμένο με μία ζέστη αγκαλιά αγάπης»
.

Για τον λόγο αυτό, καλούν όλους αύριο το απόγευμα, όχι μόνο να παραστούν στην εκδήλωση, αλλά και να προσφέρουν παπούτσια, ρουχαλάκια ή και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, υλικά αγαθά, τα οποία δεν χρειάζονται πλέον, αλλά θα είναι υπερπολύτιμα δώρα για τα μικρά εκείνα μέλη της κοινωνίας μας που στεγάζονται στο Ίδρυμα, καθώς σίγουρα θα καλυτερεύσουν την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, παραθέτουν και σχετική λίστα με ανάγκες που έχει το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, η οποία είναι η ακόλουθη:

** Επιτραπέζια παιχνίδια,παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια.

** αθλητικά παπούτσια για κορίτσια Νο: 3031 & 3334, για αγόρια Νο: 19, 24, 25, 28, 3031 & 33,

** κάλτσες,

** φόρμες,

** μαρκαδόρους,

** ξυλομπογιές,

** ρουχαλάκια,

** παιδικές κουβέρτες.
Οι ηλικίες των παιδιών που φιλοξενούνται είναι από 2,5 εως 6 ετών, και γι’ αυτό παρακαλούν να μην προσφερθούν λούτρινα κουκλάκια, λόγω αλλεργιών.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος και το γεγονός, ότι το Νηπιοτροφείο φιλοξενεί ακόμη, ενα κοριτσάκι 8 ετών και τρία αγοράκια ηλικίας από 8 έως 9 ετών. 
Όλα τα παιδάκια αυτά, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες, χρειάζονται την αγάπη μας. Καλούμε και εμείς με τη σειρά μας, όσους από τους αναγνωστές μας έχουν τη δυνατότητα, ας επισκεφθούν το Σχολείο και ας προσφέρουν ότι μπορούν.

Αξίζουν σίγουρα, πάμπολλα συγχαρητήρια, όχι μόνο σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αλλά ιδιαίτερα στους μαθητές και στις μαθήτριες της έκτης τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, για την ευαισθησία τους αλλά και την ιδιαίτερα αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία που ανέλαβαν, πρωτοβουλία που ευχόμαστε ολόψυχα να βρει την ανταπόκριση εκείνη που της αξίζει.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Χριστουγεννιάτικη Γωνιά Αγάπης ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15/12/2018, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Π. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Χριστουγεννιάτικη Γωνιά Αγάπης ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15/12/2018, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Π. Rating: 0
scroll to top