Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ»

Δεκέμβριος 13, 2018 12:23 μμ A+ / A-

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ»

Το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΙΣ 03/12/2018

ΤΟ Σωματείο «Θησέας», αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα απεξάρτησης στη χώρα μας που δημιουργήθηκε και συντηρείται από έναν Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Δήμο Καλλιθέας.

Ολοκληρώθηκε μια γόνιμη διετία δράσης 2016-2018, κατά την οποία το σωματείο «Θησέας» επέκτεινε την παρέμβασή του στον τομέα της απεξάρτησης με τη δημιουργία Συμβουλευτικού Σταθμού για το αλκοόλ.

Παράλληλα στο διάστημα αυτό εξελίχθη μια σημαντική δράση, στην οποίαν συμμετείχε ενεργά, με την σύσταση του Δικτύου Φορέων Ψυχικής Υγείας Δήμου Καλλιθέας.

 Το σωματείο μετά την εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 9ης Νοεμβρίου 2018, προχώρησε  σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, διαδικασία που ολοκληρώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2018.

Σε συνεδρίαση τους, οι επτά επικρατέστεροι της ψηφοφορίας, με επικεφαλής την Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, πλειοψηφούσα σύμβουλο,  συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γιαννακού – Πάσχου Άννα.

Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Σάββας.

Γεν. Γραμματέας: Αδαμόπουλος Γεώργιος.

Ταμίας: Μαρώσης Νικόλαος.

Ειδικός Γραμματέας: Μπετσάκου Σταματίνα.

Μέλη: Μουτεσίδου Όλγα, Τζιλίνη Ειρήνη.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με  την πεποίθηση ότι το σωματείο θα συνεχίσει την αποτελεσματική παρέμβασή του στον χώρο της απεξάρτησης από ουσίες, εύχονται ολόψυχα, καλές γιορτές.

Σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Θησέας».

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» Reviewed by on . ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» Το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΙΣ 03/12/2018 ΤΟ Σωματείο «Θησέας», αποτελεί το μοναδικ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΘΗΣΕΑΣ» Το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΙΣ 03/12/2018 ΤΟ Σωματείο «Θησέας», αποτελεί το μοναδικ Rating: 0
scroll to top