Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 25, 2017 9:32 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διοργάνωσε Συναυλία στην πλατεία Κύπρου

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που εορτάζεται κάθε 26η Ιουνίου εκάστου έτους, ο Δήμος Καλλιθέας, σε συνεργασία με το σωματείο «Θησέας», το Κέντρο Πρόληψης & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, καθώς και τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.), διοργάνωσαν, προχθές το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2017, στην πλατεία Κύπρου, μεγάλη συναυλία, με τη συμμετοχή του Quinteto TANGartO και της Κλεονίκης Δεμίρη.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο Σύμβουλος του σωματείου «Θησέας» κ. Απόστολος Δασκαλόπουλος, ενώ στη συνέχεια, η Πρόεδρος του «Θησέα» και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμά τους απεργούς εργαζόμενους στο Δήμο Καλλιθέας, οι οποίοι φρόντισαν για την άρτια διεξαγωγή της όλης εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η οποία εορτάζεται ανελλιπώς από το 1987, αλλά και στην μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών, εφιστώντας την προσοχή όλων των συμπολιτών μας. Τέλος, αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές δομές ψυχικής υγείας που λειτουργούν στο Δήμο μας.

Ολόκληρο τον χαιρετισμό της Κας Πάσχου, μπορείτε να τον δείτε στο facebook της εφημερίδας (Αναστάσιος Ράντος).

Μετά το πέρας των σύντομων χαιρετισμών από τους εκπροσώπους των διοργανωτών φορέων, ακολούθησε μουσική συναυλία, υπό τους καταπληκτικούς ήχους του Quinteto TANGartO, αλλά και τη θεσπέσια φωνή της Κλεονίκης Δεμίρη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ πολλών συνδημοτών μας, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του  Κα Έλσα Καΐσογλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Εμμανουήλ Κωστάκης, πληθώρα νυν και πρώην Δημοτικών Συμβούλων της πόλης μας, εκπρόσωποι Δημοτικών Παρατάξεων, καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Περιφέρειας Αττικής κ. Χρήστου Καπάταη, κ. Λεωνίδας Μύαρης.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διοργάνωσε Συναυλία στην πλατεία Κύπρου ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διοργάνωσε Συναυλία στην πλατεία Κύπρου ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που Rating: 0
scroll to top