Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 25, 2017 7:34 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Ο Πρίγκιπας Βάτραχος»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ»

ΤΗΝ καταπληκτική παιδική κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Πρίγκιπας Βάτραχος», από την ομάδα θεάτρου «Δον Κιχώτες», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λιλιπούτειοι συνδημότες μας και όχι μόνο, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2017.

Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης τους Σωτήρος της πόλης μας, αρκετά ήταν τα μικρά μέλη της καλλιθεάτικης κοινωνίας, που μαζί με τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, παρακολούθησαν, αλλά και συμμετείχαν ενεργά στην κουκλοθεατρική παράσταση, στην οποία παραβρέθηκαν για λίγο, τόσο ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Εμμανουήλ Κωστάκης και μοίρασαν στους παρευρισκόμενους και το ιδιαίτερα καλαίσθητο βιβλιαράκι – πρόγραμμα όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων έως και τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η κουκλοθεατρική παράσταση θα επαναληφθεί και την μεταπροσεχή Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στον πεζόδρομο του Δημαρχείου επί της οδού Ματζαγριωτάκη, στις 19:30 και φυσικά, προσκεκλημένοι είναι όλοι οι λιλιπούτειοι συνδημότες μας.

  

  

  

  

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο Πρίγκιπας Βάτραχος» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ» ΤΗΝ καταπληκτική παιδική κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Πρίγκιπας Βάτραχος», από την ομάδα θεάτρ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο Πρίγκιπας Βάτραχος» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ» ΤΗΝ καταπληκτική παιδική κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Πρίγκιπας Βάτραχος», από την ομάδα θεάτρ Rating: 0
scroll to top