Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 7, 2015 2:34 μμ A+ / A-

ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καλοκαιρινή εκδήλωση

ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFÉ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα Καλλιθέας (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.), σε γνωστό café της πόλης μας.

Η προσέλευση των Μελών και Φίλων της Οργάνωσης ήταν μεγάλη και πλημύρισαν την καφετέρια, στηρίζοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια και τους σκοπούς της ΕΝ.Ε.Ο.Ν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κα Αγγελική Χιόνη, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πόλης μας, Κυρίες Βούλα Γαλίτση, Κορίνα Δαμουλιάνου και Νατάσα Αδαμοπούλου.

Χαιρετισμό απεύθυνε, η Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν., Κα Ζούπα, η οποία τόνισε την κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνουμε, ζητώντας από τα Μέλη και τις Φίλες της οργάνωσης, σαν Ελληνίδες, να πράξουν το καθήκον τους, προασπίζοντας πρώτα από όλα, τα παιδιά τους και τις οικογένειες τους.

Η Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, αφού αναφέρθηκε για άλλη μια φορά τους σκοπούς και τους στόχους της Οργάνωσης, τόνισε την αναγκαιότητα της ενεργοποίησης των εθελοντών γυναικών της Οργάνωσης, γιατί μόνο με εθελόντριες, η ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, θα κατορθώσει να ανταπεξέλθει στις νέες και πολλαπλές υποχρεώσεις, στόχους και καθήκοντα που η εποχή της κρίσης, της επιβάλλουν.

Αναφερόμενη στον Θεσμό της Οικογένειας, η Κα Βάσω Μαργαρίτη, έδωσε έμφαση, στο ρόλο της Ελληνικής Οικογένειας, που για άλλη μια φορά απέδειξε, σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, πως αποτελεί τον πυλώνα συνοχής και αλληλεγγύης της Ελληνικής Κοινωνίας.

Η Κοινωνία μας επιβάλλεται, όσο ποτέ άλλοτε, να παραμείνει ενωμένη, όπως ενωμένη είναι η Ελληνική Οικογένεια, αυτό το μοναδικό πρωτογενές κοινωνικό κύτταρο, το οποίο τόσο χαλαρό είναι στους ευρωπαϊκούς και όχι μόνο, λαούς.

Η Πρόεδρος Κα Βάσω Μαργαρίτη, δεσμεύτηκε στα Μέλη και τους Φίλους της Οργάνωσης, πως η ΕΝΕΟΝ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης, σε ακόμη περισσότερες οικογένειες, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε, στην μελλοντική δράση της Οργάνωσης και στους στόχους της, τονίζοντας πως η κοινωνική – οικονομική κρίση, αλλά και η συνείδηση της εθελοντικής αυτής Οργάνωσης, την υποχρεώνουν να αναλαμβάνει κάθε χρόνο και νέα καθήκοντα, έναντι της Κοινωνίας.

«Είμαι σίγουρη, πως με την βοήθεια των Μελών και των Φίλων, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που εθελοντικά αναλαμβάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά η Κα Μαργαρίτη.

Τελειώνοντας, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, επισημαίνοντας πως τα μπάνια του Ελληνικού Λαού, καμιά κρίση δεν θα μας τα στερήσει.

ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλοκαιρινή εκδήλωση ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFÉ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση της Ένωσης Ελληνίδων ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλοκαιρινή εκδήλωση ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFÉ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση της Ένωσης Ελληνίδων Rating: 0
scroll to top