Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ

Ιούλιος 9, 2015 10:20 πμ A+ / A-

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ

«Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος»

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΜΙΑ πολύ ωραία παιδική παράσταση από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2015, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, μικροί, αλλά και μεγάλοι συνδημότες μας.

            Ο τίτλος της παράστασης ήταν «Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος», και όλοι οι παρευρισκόμενοι για παραπάνω από μία ώρα, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να γελάσουν και σίγουρα οι μεγαλύτεροι να ξεχάσουν, έστω και προσωρινά, τα όσα άσχημα συμβαίνουν στη χώρα μας επί 5 και πλέον χρόνια και ιδιαίτερα τις τελευταίες 12 ημέρες.

            Πριν από την έναρξη της ιδιαίτερα διασκεδαστικής αυτής παιδικής παράστασης, όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν, μπορούσαν να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν ακόμη και τη δική τους φιγούρα με τον ανεπανάληπτο Καραγκιόζη.

            Η συγκεκριμένη εκδήλωση, εντάσσεται σε μία σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι, από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, στο Υπαίθριο Θεατράκι του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, στο Πάρκο ΙΖΟΛΑ και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2017, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου.

 

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Reviewed by on . ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ «Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΙΑ πολύ ωραία παιδική παράσταση από το Θέατρο Σκιώ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ «Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΙΑ πολύ ωραία παιδική παράσταση από το Θέατρο Σκιώ Rating: 0
scroll to top