Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 20, 2023 1:38 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Η Φλόγα της Εξέγερσης, δεν έσβησε ποτέ!»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΜΙΑ άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε, το πρωί της περασμένης Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023 και ανήμερα της 50ής επετείου από την Εξέγερση των Φοιτητών του Πολυτεχνείου, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου  Καλλιθέας.

Η Αφίσα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αίθριο του Δημαρχείου της πόλης μας (Μαντζαγριωτάκη 76) και το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τα άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση, εξέδωσε την ακόλουθη Ανακοίνωση:

«Η Φλόγα της Εξέγερσης, δεν έσβησε ποτέ!

Μετά από 50 χρόνια, δεν πρόκειται για μία απλή επέτειο μνήμης, αλλά  για συνέχεια του αγώνα της αντίστασης και της διεκδίκησης μιας αξιοπρεπούς ζωής, διατηρώντας το σύνθημα ΨΩΜΙ –ΠΑΙΔΕΙΑ –ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πάντα επίκαιρο.

Αξίζει να δείτε ή να ξαναζήσετε  τις στιγμές της άκρως ενδιαφέρουσας και διαφωτιστικής εκδήλωσης  που με ιδιαίτερα παραστατικό  ύφος, μέσα από την αφήγηση των ομιλητών, κράτησε ζωντανή την προσοχή των παρευρισκόμενων. Η εκδήλωσή μας διανθίστηκε από τις εκπληκτικές συναδέλφισσές μας  με την απαγγελία κειμένων -ποιημάτων και έκλεισε με την συγκινητική παρουσία ποιήματος συνοδευόμενο από μία  υπέροχη φωνή.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χάρη Αθανασιάδη (καθηγητή Δημόσιας Ιστορίας Παντείου πανεπιστημίου) και τον κ. Γιώργο Μητροβγένη (αγωνιστή της αντιδικτατορικής γενιάς του Πολυτεχνείου).

Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που έχουμε  συναδέλφισσες, την Κα Φρέζη Μαχαίρα και την Κα Βάσω Παυλοπούλου, που απλά μας συνεπήραν με την παρουσία τους.

Στον δρόμο αυτών των εκδηλώσεων θα συνεχίσουμε όλοι μαζί».

H Ανακοίνωση, μάλιστα, συνοδεύονταν από τα παρακάτω οπτικά και φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η Φλόγα της Εξέγερσης, δεν έσβησε ποτέ!» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΙΑ άκρως ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η Φλόγα της Εξέγερσης, δεν έσβησε ποτέ!» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΙΑ άκρως Rating: 0
scroll to top