Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ: Η 33η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ: Η 33η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Οκτώβριος 28, 2023 8:50 μμ A+ / A-

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ: Η 33η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου 1940

ΣΕ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ & ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ Κα ΕΥΣΕΒΙΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ

ΣΤΗΝ αποψινή 33η εκπομπή μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», πρωτοτυπούμε και σας παρουσιάζουμε το ετήσιο αφιέρωμά μας για την 28η Οκτωβρίου 1940, σε οπτικοακουστική μορφή!.

Παρουσιάστρια της εκπομπής όπως πάντα, η Εκπαιδευτικός,  Αντιδήμαρχος των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας και συνεργάτιδα της εφημερίδοςΚα Ευσεβία Κοσμίδου.

Όπως τονίζει και η ίδια, «δείτε τη ή καλύτερα, απολαύστε τη».

Υ.Γ.: Να τονίσουμε, ότι οι φωτογραφίες Εμανουέλε Γκράτσι και Ιωάννη Μεταξά, καθώς και εκείνες με τη διακοίνωση στα γαλλικά και στα ελληνικά, είναι παρμένες από το sitewww.ioannismetaxas.gr, οι φωτογραφίες του Βασιλιά Γεωργίου Β’, του Υποστράτηγου Κατσιμήτρου,  καθώς και η αντίστοιχη με τους πολίτες στους δρόμους της Αθήνας, από τη wikipedia, ενώ οι υπόλοιπες φωτογραφίες και οι χάρτες, προέρχονται από το πλούσιο αρχείο της εφημερίδος μας.  

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ: Η 33η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ: Η 33η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου 1940 ΣΕ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ & ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ Κα ΕΥΣΕΒΙΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΣΤΗΝ απο ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ: Η 33η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου 1940 ΣΕ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ & ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ Κα ΕΥΣΕΒΙΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΣΤΗΝ απο Rating: 0
scroll to top