Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 30, 2023 12:48 μμ A+ / A-

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κατατέθηκαν Στεφάνι & Παράσημα από μαθητές του

ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ 22 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΝΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ & ΔΟΪΡΑΝΗΣ

ΓΙΑ τις εκδηλώσεις της Εθνικής Γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  Καλλιθέας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), εστίασε στην αλληλεπίδραση των μαθητών με την τοπική ιστορία.

Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη εβδομάδα έγινε κατάθεση στεφάνου και παρασήμων από τους μαθητές, αποδίδοντας φόρο τιμής στο μνημείο των 22 εκτελεσθέντων που έπεσαν θύματα από τους Γερμανούς Ναζί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο σταυροδρόμι των οδών Μαντζαγριωτάκη και Δοϊράνης.

Η δράση υποστηρίχτηκε από τη Διευθύντρια του Σχολείου, Κα Νίκη Χατζηχαλεπλή, τους Εκπαιδευτικούς,κ.κ. Λία Δεσποτίδου, Νάνσυ Νταφαλιά και Δήμητρα Ζήκου, καθώς και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, κ. Ηλία Τζήμο.

 

 

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατατέθηκαν Στεφάνι & Παράσημα από μαθητές του ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ 22 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατατέθηκαν Στεφάνι & Παράσημα από μαθητές του ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ 22 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩ Rating: 0
scroll to top