Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 22, 2023 3:54 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το πλήρες Πρόγραμμα!…

ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΓΙΑ την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μας,  παρουσιάζουμε το  πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής και του εορτασμού της 202ης επετείου από την 25η Μαρτίου 1821, συμβολική ημέρα έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης κατά του Οθωμανικού ζυγού

Έτσι, αύριο Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, θα γίνει γενικός Σημαιοστολισμός της πόλης.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση της πόλης τις εσπερινές ώρες.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, στις 10:00, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων.

Στις 10:45, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώου, θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση, θα γίνει η Ανάκρουση του ψαλμού «Αιωνία η Μνήμη», θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Δημάρχου της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβου για τη σημασία της Εθνικής Επετείου, θα γίνει κατάθεση Στεφάνων, καθώς και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική.  

Στις 11:30, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση της Μαθητικής και Σπουδάζουσας Νεολαίας, Αντιστασιακών Οργανώσεων, Αθλητικών και Εθνικοτοπικών Συλλόγων, Προσκόπων και λοιπών Φορέων της πόλης.

Τέλος, μετά το πέρας και της Παρέλασης, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το 5ο Λύκειο και από το 2ο Λύκειο της πόλης μας, στην πλατεία Κύπρου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το πλήρες Πρόγραμμα!... ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το πλήρες Πρόγραμμα!... ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μ Rating: 0
scroll to top