Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ

Μάρτιος 22, 2023 10:49 πμ A+ / A-

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ

Συνελήφθησαν 4 άτομα!…

ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 14-3-2023 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις ημεδαπές, 30 ετών οι δύο και 24 ετών η μία, καθώς και ένας 35χρονος ημεδαπός, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής από κοινού.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 14-3-2023, έπειτα από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για ανήλικο που διατρέχει κίνδυνο, διότι εθεάθη να βρίσκεται εξωτερικά παραθύρου σε κέντρο ειδικής αγωγής στην Καλλιθέα, ανωτέρω αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο προς εξέταση των καταγγελλομένων.

Κατόπιν έρευνας των αστυνομικών στο χώρο, ανευρέθησαν η 30χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη, καθώς και οι υπόλοιποι τρεις εργαζόμενοι και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Καλλιθέας, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ Reviewed by on . ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ Συνελήφθησαν 4 άτομα!... ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ Συνελήφθησαν 4 άτομα!... ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία Rating: 0
scroll to top