Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 21η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 21η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Δεκέμβριος 19, 2022 5:02 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 21η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Χωριό του Άη Βασίλη

ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 15/12, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, την 21η εκπομπή της εφημερίδος μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», η οποία αυτή τη φορά περιλαμβάνει εκτενή αποσπάσματα από την εκπληκτική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου μας το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022 στην πλατεία Δαβάκη (βλέπε εδώ), εκεί όπου άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας και επίσης εκεί όπου, έως τις 6 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργεί το «Χωριό του Άη Βασίλη» με δωρεάν δράσεις για τους μικρούς συνδημότες μας, τα παιδιά μας.

Στην αποψινή εκπομπή μας, μπορείτε να δείτε τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας να παιανίζουν Χριστουγεννιάτικα άσματα, τα μέλη της Παιδικής Εφηβικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης» να ερμηνεύουν κλασικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τους σύντομους χαιρετισμούς, τόσο του Δημάρχου της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβου, όσο και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος απευθύνει ευχές και ενημερώνει εν συντομία για το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου και όχι μόνο, ενώπιον της κάμεράς μας, τη στιγμή που ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου μας, τα πολύχρωμα βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα – ημέρα, αλλά και εκτενή αποσπάσματα από τις μοναδικές ερμηνείες του Γιάννη Ζουγανέλη και των μελών του συγκροτήματος 1550, οι οποίοι μαζί με την εξαιρετική Fani, διασκέδασαν τους πολυπληθείς παριστάμενους.

Η όλη εκπομπή «κλείνει» με ένα photo slide, το οποίο περιέχει φωτογραφικές στιγμές από την εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022 στο «Χωριό του Άη Βασίλη» στην πλατεία Δαβάκη.

Παρουσιάστρια φυσικά της εκπομπής μας, είναι η Εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας και πολύτιμη συνεργάτιδά μας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 21η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 21η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Χωριό του Άη Βασίλη ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 21η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Χωριό του Άη Βασίλη ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ Rating: 0
scroll to top