Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Δεκέμβριος 23, 2022 10:03 μμ A+ / A-

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Θερμές ευχές προς τους συνδημότες μας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Κα Ευσεβία (ΒούλαΚοσμίδου, εν όψει των Χριστουγέννων και της Νέας Χρονιάς, απευθύνει στους συνδημότες μας, το ακόλουθο ευχετήριο μήνυμα

«Σε δύο ημέρες, έρχονται τα Χριστούγεννα.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου, ας συνοδευτεί μαζί με υγεία, χαρά και ευτυχία για όλη την ανθρωπότητα.

Κάθε χρόνος που φεύγει, μας διδάσκει ότι η ζωή είναι ανεκτίμητη και πως μόνο με την αγάπη, τη ζεστασιά, την ανθρωπιά, τη συμπόνοια, την ειρήνη και την αλληλεγγύη, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε τι το δύσκολο.

Όλοι προσμένουμε, με ελπίδα και ενότητα, ένα καινούριο έτος και ευχόμαστε ότι θα είναι καλύτερο για όλη την ανθρωπότητα.

Αυτή την καινούρια χρονιά, νέες σκέψεις, νέες ελπίδες και νέα συναισθήματα, ας πλημμυρίσουν τις ζωές μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πάλι όνειρα και να θέσουμε νέους στόχους για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, όπως μας αξίζει.

Σε αυτή τη διαφορετική εορταστική περίοδο, απευθύνω, σε όλους και όλες, τις θερμότερες ευχές μου και να έχετε υγεία και δύναμη.

Καλά Χριστούγεννα.

Καλή χρονιά».

Η Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ Reviewed by on . ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ Θερμές ευχές προς τους συνδημότες μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέα ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ Θερμές ευχές προς τους συνδημότες μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέα Rating: 0
scroll to top