Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Δεκέμβριος 18, 2022 11:53 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Κλείνει το γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών

ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ (!!!)

ΜΕ αφορμή νέο κρούσμα κλοπής που συνέβη σε αγώνα Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και συγκεκριμένα στον αγώνα Πρωταθλήματος Κ-14 μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Καλλιθέα – Α.Π.Ο. Ήφαιστος το προπερασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο της παλαιότερης Ποδοσφαιρικής Αρχής της χώρας, έλαβε την απόφαση να κλείσει το γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, μέχρι νεωτέρας.

Για το λόγο αυτό, στο Πληροφοριακό Δελτίο που εκδόθηκε από τη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Αθηνών το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2022, αναφέρονται, χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: «Δεν θα ορίζονται αγώνες στο γήπεδο παραλίας ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ, λόγω των συνεχών κλοπών που παρατηρούνται στ’ αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων.

Ο αποκλεισμός θα ισχύει μέχρι να πραγματοποιηθούν οι εργασίες που έχουν υποδειχθεί».

Όπως προκύπτει από χθεσινή σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, η Ε.Π.Σ. Αθηνών απέστειλε προχθές Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, επιστολή προς τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας, όπου του ζητείται «να τοποθετηθούν, πλησίον και πίσω από το τέρμα που ‘‘βλέπει’’ προς το κτηριακό συγκρότημα, τρία (3) κοντέινερ με πλήρη εξοπλισμό (νερό, βρύσες, φως, ντουζ με ζεστό νερό, κρεμάστρες, καρέκλες) και πλήρη φύλαξη, για χρήση των ομάδων και των διαιτητών ως αποδυτηρίων».

Η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε μάλιστα και στα δύο ενδιαφερόμενα Καλλιθεάτικα ποδοσφαιρικά σωματεία που μετέχουν στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, δηλαδή στον Γυμναστικό Σύλλογο Καλλιθέας και στον Αθλητικό Όμιλο Φοίνιξ Καλλιθέας, με το δεύτερο σωματείο, εκτός από ανάρτηση αυτούσιας της επιστολής της Ένωσης, να προβαίνει και στην παρακάτω δήλωση:

«Η ΕΠΣΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. Αυτό σημαίνει πως αν δεν φροντίσει ο Δήμος ή η Περιφέρεια να κάνει κάποια έργα, θα αναγκαστούμε να δίνουμε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας, στις έδρες των αντιπάλων. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να κινηθούν άμεσα και να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Είναι πάντως άδικο οι ομάδες που ανήκουν στην ΕΠΣ Πειραιά να δίνουν κανονικά τους αγώνες τους, ως γηπεδούχοι. Σαν ΦΟΙΝΙΚΑΣ έχουμε συνηθίσει πια τόσα χρόνια να έχουμε έδρα τους Τράχωνες, την Αργυρούπολη και τον Ταύρο. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να έχουμε έδρα σε όλη την Αθήνα. Καλές γιορτές».

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό στους αναγνώστες μας, ότι το κρούσμα κλοπής αυτό είναι το 4ο που συμβαίνει σε αγώνες που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2017 σε αγώνα Υποδομής, του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017 (βλέπε εδώ) σε αγώνα Πρωταθλήματος του Φοίνικα Καλλιθέας, καθώς και του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου 2019 (βλέπε εδώ), πάλι σε αγώνα Πρωταθλήματος του Φοίνικα Καλλιθέας.

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα του Φοίνικα Καλλιθέας, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Κλείνει το γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ (!!!) ΜΕ αφ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Κλείνει το γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ (!!!) ΜΕ αφ Rating: 0
scroll to top