Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 18, 2022 11:35 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του!…

ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΤΟΥΣ 1550 ΚΑΙ ΤΗ FANI

ΜΠΟΡΕΙ οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας να έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, αλλά σίγουρα η επίσημη έναρξή τους πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στην πλατεία Δαβάκη, με τη λειτουργία του «Χωριού του Άη Βασίλη».

Στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, εκατοντάδες ήταν οι συμπολίτες μας που προσήλθαν, μαζί με τα παιδιά τους, εκεί όπου ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, με τη βοήθεια των μικρών συνδημοτών μας, άναψε, για άλλη μια χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και έδωσε, έτσι, το έναυσμα για ένα 20ήμερο σχεδόν, με πάμπολλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Τους πολυπληθείς συνδημότες μας, καλωσόρισαν και διασκέδασαν, τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας, τα αντίστοιχα της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης», τα οποία σύσσωμα προσέφεραν τις μαγευτικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούστηκαν, αλλά και ο Άγιος Βασίλης, η Μίνι, ο Μίκυ Μάους, αλλά και Ξυλοπόδαρος, που επίσης παρέστησαν στην όλη εκδήλωση!!!.

Με… παραφωνία, την μη συμμετοχή, λόγω πίεσης χρόνου, των μελών της Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης», τα οποία μέλη αν και πήραν θέση για να ερμηνεύσουν Χριστουγεννιάτικα άσματα, τελικά αποχώρησαν άπρακτα, επί σκηνής το παριστάμενο κοινό καλωσόρισε ο γνωστότατος και αγαπημένος συνθέτης, μουσικός, παρουσιαστής και ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος σχεδόν αμέσως προσφώνησε και προσκάλεσε το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, ο οποίος, αφού πρώτα απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι μετά από λίγα χρόνια κάτω από την πλατεία Δαβάκη θα υπάρχει ένας από τους τέσσερις σταθμούς Μετρό που θα εξυπηρετούν την πόλη μας, στη συνέχεια, ο ίδιος μαζί με τη βοήθεια των παιδιών που επίσης ανέβηκαν επίσης σκηνής, μέτρησαν ανάποδα, από το 10 έως το 1 και αμέσως μετά άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου, που ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, να φωτίζει όχι μόνο την κεντρική πλατεία της πόλης μας, αλλά και τις καρδιές όλων.

Ταυτόχρονα με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, δεκάδες εντυπωσιακά βεγγαλικά, έκαναν τη νύχτα ημέρα, ενώ τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου μας, παιάνιζαν το γνωστότατο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Ω Έλατο». Δείτε εδώ.

Αμέσως μετά, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ενώ ακολούθως, αφού πρώτα ο Γιάννης Ζουγανέλης ερμήνευσε τρία πασίγνωστα τραγούδια, τη… «σκυτάλη» πήραν τα μέλη του συγκροτήματος «1550», τα οποία μαζί με τη Fani, ξεδίπλωσαν, με αστείρευτο κέφι, το πηγαίο  ταλέντο τους ερμηνεύοντας γνωστότατα ελληνικά και ξένα τραγούδια, με τα οποία, κυριολεκτικά, «απογείωσαν» το παριστάμενο κοινό.

Στη Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, την οποία θα διαδεχτούν φυσικά πάμπολλες άλλες σχετικές εκδηλώσεις έως τις 8 Ιανουαρίου 2023, παραβρέθηκαν, εκτός φυσικά του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, το σύνολο σχεδόν των Αντιδημάρχων, πολλές και πολλοί εκλεγμένοι και επιλαχόντες Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας, καθώς και εκατοντάδες συμπολίτες, μαζί με τα μικρότερα μέλη της κοινωνίας μας, τα παιδιά μας.

Και του χρόνου.

Ακολουθεί πλουσιότατο φωτορεπορτάζ, ενώ στο σημείο αυτό, να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό, ότι την προσεχή εβδομάδα και στην 21η εκπομπή της εφημερίδος μας, «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», θα προβληθεί πληθώρα οπτικών στιγμιότυπων με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική και την Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης», με τους σύντομους χαιρετισμούς από το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο και τον Αντιδήμαρχο κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, αλλά ακόμα και από τις μοναδικές ερμηνείες γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών, από τον Γιάννη Ζουγανέλη, το συγκρότημα «1550» και τη Fani, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του!… ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΤΟΥΣ 1550 ΚΑΙ ΤΗ FANI ΜΠΟΡΕΙ οι εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του!… ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΤΟΥΣ 1550 ΚΑΙ ΤΗ FANI ΜΠΟΡΕΙ οι εορταστικές εκδηλώσεις Rating: 0
scroll to top