Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 24, 2022 2:37 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Περιόδευσε στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΩΣ ΤΗ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΓΙΑ άλλη μια χρονιά, τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας περιόδευσαν στην κεντρική λεωφόρο της πόλης μας, φροντίζοντας να μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα, όχι μόνο στους καταστηματάρχες και στους συνδημότες μας, αλλά και σε όσους τυχερούς ήταν περαστικοί, νωρίς χθες το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022.

Ντυμένοι ομοιόμορφα με τις καλαίσθητες χειμερινές στολές τους, τα μέλη της Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού τους κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, με αφετηρία την πλατεία Δαβάκη, κατεύθυνση προς τη Χαροκόπου και έπειτα από την πλευρά του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων, επιστροφή στην οδό Μαντζαγριωτάκη και στο Δημαρχείο της πόλης μας, παιάνισαν γνωστότατα ελληνικά και ξένα εορταστικά τραγούδια, όπως τα: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, «Ρούντολφ το Ελαφάκι», «Τρίγωνα Κάλαντα», RockinAround the World, Jumpin Jolly Old St Nickκ.ά., προσφέροντας, με το πηγαίο ταλέντο τους, μοναδικές μουσικές στιγμές, με τους καταστηματάρχες, τους πελάτες, τους συνδημότες μας, καθώς και τους περαστικούς, όχι μόνο να βιντεοσκοπούν στιγμιότυπα, αλλά στο τέλος κάθε τραγουδιού, να τους χειροκροτούν θερμά και ν’ ανταλλάσσουν ευχές μαζί τους.

Κοντά τους, στην αρχή, αλλά και στο τέλος της ξεχωριστής αυτής μουσικής τους περιοδείας, ήταν φυσικά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Και του χρόνου!!!.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Περιόδευσε στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΩΣ ΤΗ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ άλλη μια χρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Περιόδευσε στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΩΣ ΤΗ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ άλλη μια χρ Rating: 0
scroll to top