Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 19η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 19η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Νοέμβριος 25, 2022 12:48 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 19η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«Σεργιάνι στο Μικρασιατικό Τραγούδι»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα την 19η εκπομπή της εφημερίδος μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», η οποία περιλαμβάνει την εκπληκτική συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων, που δόθηκε την περασμένη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, στην μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα).

Η συναυλία δόθηκε σε αγαστή συνεργασία του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» με την Ένωση Σμυρναίων, είχε τίτλο «Σεργιάνι στο Μικρασιατικό Τραγούδι» και το σύνολο των εξαίρετων μελών της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Σταύρου Μπερή και συνοδεία του κ. Θάνου Μαργέτη στο πιάνο, «ταξίδεψαν» το κοινό με αξέχαστα τραγούδια των Γιάννη Κωνσταντινίδη, Μανώλη Καλομοίρη, Τιμόθεου Ξανθόπουλου, Μίκη Θεοδωράκη, Μιχάλη Σουγιούλ, αλλά και του Καλλιθεάτη Συνθέτη και Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών, κ.Νικηφόρου Νευράκη, στις αλησμόνητες μικρασιατικές πόλεις και στις περίφημες «λέσχες» της Σμύρνης, της ανεπανάληπτης πρωτεύουσας της Ιωνίας.

Παρουσιάστρια φυσικά της εκπομπής μας, είναι η Εκπαιδευτικός και Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 19η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 19η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ «Σεργιάνι στο Μικρασιατικό Τραγούδι» ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ» ΠΑΡΟ «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 19η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ «Σεργιάνι στο Μικρασιατικό Τραγούδι» ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ» ΠΑΡΟ Rating: 0
scroll to top