Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Αύγουστος 25, 2022 10:56 πμ A+ / A-

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ενημέρωσε για την δωρεάν άρδευση του δημοτικού πρασίνου

Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 14ΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

ΣΤΗΝ τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινή Ενημέρωση», με τους δημοσιογράφους Νίκο Υποφάντη και Άρτεμις Μάντη, εμφανίστηκε χθες το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου 2022, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή εμφάνιση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δήμαρχος σε απευθείας μετάδοση από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας «Γρηγόρης Λαμπράκης» και με τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Τσελίκα στο πλάι του, αναφέρθηκε στο σύστημα των 14ων γεωτρήσεων  που διαθέτει ο  Δήμος Καλλιθέας, με το οποίο εξασφαλίζεται η άρδευση του συνόλου του δημοτικού πρασίνου (250 περίπου στρέμματα πρασίνου και επιπλέον 30.000 ανεξάρτητα δένδρα), προσφέροντας έτσι μεγάλη οικονομία προς όφελος των δημοτών.

Ο κ. Κάρναβος, επιγραμματικά, τόνισε ότι:

– Στη Καλλιθέα εφαρμόζονται πολιτικές Ήπιας, Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης.

– Γίνεται πλήρης αξιοποίηση των υπόγειων υδάτων της πόλης, μέσω των 14 αρδευτικών γεωτρήσεων, σε συνεργασία και με το Γεωλογικό Πανεπιστήμιο.

– Υπάρχει Σύστημα τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού, που επικαιροποιείται σύμφωνα με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ασύρματων επικοινωνιών.

Υπάρχει Κεντρικό Δίκτυο, με καθολική κάλυψη των αναγκών του Δήμου και εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων.

Εξασφαλίζονται οικονομικοί πόροι για το Δήμο, λόγω του μηδενικού κόστους λειτουργίας και συντήρησης.

-Υπάρχει αύξηση των εργαζόμενων που δουλεύουν στη συντήρηση και επέκταση του πρασίνου στη Καλλιθέα.

Στο βίντεο που παρατίθεται παρακάτω, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε, ολόκληρη τη χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του Δημάρχου της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβου στην εκπομπή των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, Νίκου Υποφάντη και Άρτεμις Μάντη, «Πρωινή Ενημέρωση».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Reviewed by on . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Ενημέρωσε για την δωρεάν άρδευση του δημοτικού πρασίνου Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 14ΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΣ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Ενημέρωσε για την δωρεάν άρδευση του δημοτικού πρασίνου Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 14ΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο Rating: 0
scroll to top