Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ»

Αύγουστος 30, 2022 9:37 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ»

«Τιμούμε την μνήμη των 22 παλικαριών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 78 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΕ αφορμή την προχθεσινή σεμνή εκδήλωση – τέλεση Τρισάγιου που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο μας, στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές στο Μπλόκο της Καλλιθέας πριν από 78 χρόνια και συγκεκριμένα την αποφράδα Δευτέρα 28 Αυγούστου 1944, η Δημοτική Παράταξη «Προοπτική Ζωής», της οποίας επικεφαλής είναι ο επί 16 συναπτά έτη πρώην Δήμαρχος κ. Κώστας Ασκούνης, εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

«ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 28-08-1944

Η Καλλιθέα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Εθνική Αντίσταση και πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος στα χρόνια της Ναζιστικής Κατοχής.

Τιμούμε την μνήμη των 22 παλικαριών που εκτέλεσαν τα Γερμανικά στρατεύματα στο ΜΠΛΟΚΟ της Καλλιθέας, στο μνημείο επί των οδών Μαντζαγριωτάκη & Δοϊράνης».

Ο κ. Κώστας Ασκούνης κατά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ» «Τιμούμε την μνήμη των 22 παλικαριών» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 78 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ αφορμή την προχθεσινή σεμν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ» «Τιμούμε την μνήμη των 22 παλικαριών» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 78 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ αφορμή την προχθεσινή σεμν Rating: 0
scroll to top