Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 12, 2021 10:31 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ολοκλήρωσε τη δράση

ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστεί όλους τους πολίτες και τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Όλοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και θερμά.

Όπως ενημερώθηκε από τους Δήμους που έχουν πληγεί από την φωτιά, αλλά και από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), υπάρχει πλέον μεγάλη επάρκεια σε είδη πρώτης ανάγκης και δεν χρειάζεται η συνέχιση της σχετικής δράσης.

Από το Δήμο μας πραγματοποιήθηκαν αποστολές με προσφορές διαφόρων ειδών σε πλήθος περιοχών που χρειάζονταν βοήθεια και συγκεκριμένα: την Παρασκευή 6 Αυγούστου, με ένα αυτοκίνητο στο Δήμο Αχαρνών και με ένα στο Δήμο Διονύσου. Το Σάββατο, με ένα στο Δήμο Αχαρνών και με φαρμακευτικό υλικό στο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) που έχει στηθεί στη γέφυρα Καλυφτάκη. Την Κυριακή, με ένα στο Δήμο Δωρίδος και με ένα στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, τη Δευτέρα, με ένα φορτηγό στην Ιστιαία και χθες Τρίτη 11 Αυγούστου, με ένα φορτηγό στη Λίμνη Ευβοίας και με δύο στο Δήμο Γορτυνίας.

Η συνέχεια της ανακούφισης των πληγέντων, είναι τώρα στα χέρια της Πολιτείας και των αρμοδίων Υπηρεσιών.

Ο Δήμος Καλλιθέας ευχαριστεί, για άλλη μια φορά, όλους τους Καλλιθεάτες που συνέδραμαν στη βοήθεια που παρείχε στη μεγάλη αυτή εθνική καταστροφή.

 

Στιγμιότυπα από τις αποστολές.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκλήρωσε τη δράση ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ευ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκλήρωσε τη δράση ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ευ Rating: 0
scroll to top