Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 1ης & 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 1ης & 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ιούλιος 6, 2021 2:20 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 1ης & 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΑΥΡΙΟ ΩΡΑ 14:00, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνει προς τους εργαζομένους, τους χρήστες υγείας, καθώς και προς τους κατοίκους της πρωτεύουσας, ο Σύλλογος Εργαζομένων 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, με σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο κ. Τρύφωνα Τρυφουλτσάνη και τη Γενική Γραμματέα Κα Μαρία Αρώνη.

Αφορμή του καλέσματος αυτού, αποτελεί  η κατάργηση οδοντοπροσθετικού εργαστηρίου από το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας και η μεταφορά του στο Τ.Ι. Λένορμαν.

Γι’ αυτό, αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00, ο Σύλλογος Εργαζομένων 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας (Δαβάκη 11 και Σωκράτους), ζητώντας παράλληλα, προσλήψεις προσωπικού, αναβάθμιση του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού στα Κέντρα Υγείας, καθώς και ένα αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας για όλους.

Για τον ίδιο λόγο και με σχετική ανακοίνωσή του, αντίστοιχο κάλεσμα στη συγκέντρωση απευθύνει και ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 1ης & 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 1ης & 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΑΥΡΙΟ ΩΡΑ 14:00, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 1ης & 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΑΥΡΙΟ ΩΡΑ 14:00, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Rating: 0
scroll to top