Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

Ιούλιος 3, 2021 12:04 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

«Παρεμβολές»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήθηκε, προχθές Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, από την Δημοτική Κίνηση «Μια Πόλη στο Δρόμο», η παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής της Ελένης Χριστοπούλου, με τον τίτλο «Παρεμβολές».

Πολλές φίλες και φίλοι αψήφησαν τον καύσωνα και τίμησαν την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο παραδοσιακό Καφενείο «Ηλιόπετρα». Φίλες και φίλοι της Δημοτικής Κίνησης «Μια Πόλη στο Δρόμο», συνοδοιπόροι και συνοδοιπόρισσες της Ελένης στις λογοτεχνικές της αναζητήσεις, συναδέλφισσές της από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Μια Πόλη στο Δρόμο», Χρήστος Ιωαννίδης, ο οποίος παρουσίασε την Ελένη Χριστοπούλου.

Για την ποιητική δουλειά της Ελένης, μίλησε η επιμελήτρια του βιβλίου, φιλόλογος Διονυσία Στεφανοπούλου, ενώ αποσπάσματα από τις «Παρεμβολές», καθώς και από το πρώτο βιβλίο της ποιήτριας υπό τον τίτλο «Παιδικοχαρίτες», διάβασε η σκηνοθέτις Αγγελική Κασόλα.

Ακολούθησε μια ζεστή, από κάθε άποψη, συζήτηση.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» «Παρεμβολές» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήθηκε, προχθές Πέμπτη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» «Παρεμβολές» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήθηκε, προχθές Πέμπτη Rating: 0
scroll to top