Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 22, 2021 10:44 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες

ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΙΧΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με επιτυχία, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 20 Ιουνίου 2021, η απονομή επαίνων σε  μαθητές και των μαθήτριες Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, που συμμετείχαν σε πρόσφατο Διαγωνισμό Παιδικού Διαγωνισμού που είχε διοργανώσει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, με τη στήριξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας.

Στον αύλειο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας (Σπάρτης 27 και Σωκράτους 146), από νωρίς όλα ήταν έτοιμα. Τα δώρα και τα αναμνηστικά που απονεμήθηκαν, ήταν τακτοποιημένα με την σωστή σειρά τους, ενώ τα παριστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της  ιδιαίτερα δραστήριας Ένωσης, με προεξάρχουσα την Πρόεδρο Κα Ευσεβία Κοσμίδου, υποδέχονταν με χαμόγελο, τους επισήμους,  τους γονείς και κηδεμόνες, καθώς και τους πρωταγωνιστές της όλης εκδήλωσης, τους μικρούς συγγραφείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Η Αφίσα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Ένωσης Κα Ευσεβία Κοσμίδου, να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ ακολούθως, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν κατά σειρά, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, καθώς και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, Κα Γιούλη Χρονοπούλου, ο  Διευθυντής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας, κ. Παντελής Νικολαΐδης, καθώς και η Εκπρόσωπος από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, Κα Όλγα Γιαννίκου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους σύντομους χαιρετισμούς που απευθύνθηκαν στους παριστάμενους.

Αμέσως μετά, ήρθε η πολυπόθητη ώρα των απονομών. Έτσι, όλα τα παιδιά που ήταν παρόντα και συμμετείχαν στον διαγωνισμό που είχε διοργανωθεί τον περασμένο Μάρτιο υπό τον τίτλο «Αγαπώ το Βιβλίο μου», παρέλαβαν τους τιμητικούς επαίνους τους, ενώ τα οκτώ (8) κορίτσια, των οποίων τα έργα ανακηρύχθηκαν καλύτερα και δημοσιεύθηκαν και στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ως χορηγού επικοινωνίας της Ένωσης (της Στεφανίας Γαρμπή με το παραμύθι «Το καλύτερο βιβλίο του κόσμου», από την Α’ τάξη του 11ου Δημοτικού Σχολείου, της Αλεξάνδρας Δέλλα με το παραμύθι «Το μυστικό πέρασμα της Βιβλιοθήκης», από την Α’ τάξη του 2ου Λυκείου, της Ναταλίας Καλομηνίδου με το παραμύθι «Η μαγεία της επιτυχίας», από τη Β’ τάξη του 2ου Λυκείου, της Δάφνης Καστόρα με το παραμύθι «Το χαλασμένο μηχάνημα», από την ΣΤ1 τάξη του 12ου Δημοτικού Σχολείου, της Μελίνας Μπρέγιαννη με το παραμύθι «Semih, μια γενναιόδωρη ψυχή», από την Δ’ τάξη του 15ου Δημοτικού Σχολείου «Μελίνα Μερκούρη», της Πέννυς Παπαδήμα με το παραμύθι «Τα πέντε μικρά ποντίκια», από την Γ1 τάξη του 8ου Δημοτικού Σχολείου, της Γεωργίας Πρέντζα με το παραμύθι «Η δύναμη της φιλίας», από την Α’ τάξη του 5ου Λυκείου και της Μαρίας Τριάδου με το παραμύθι «Το στοίχημα», από την Δ’ τάξη του 26ου Δημοτικού Σχολείου), βραβεύθηκαν παράλληλα και με αναμνηστικά δώρα (βιβλία).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την εκπληκτική αυτή γιορτή, αλλά, κυρίως, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον πρόσφατο διαγωνισμό.

Όπως ανακοίνωσε και η Πρόεδρος της Ένωσης Κα Ευσεβία Κοσμίδου, την προσεχή σχολική περίοδο θα πραγματοποιηθεί νέος διαγωνισμός, αυτή τη φορά ζωγραφικής, με ελεύθερο θέμα εμπνευσμένο από τα οκτώ έργα που διακρίθηκαν ιδιαίτερα στον τελευταίο διαγωνισμό συγγραφής παιδικού βιβλίου.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ μας, είναι προσφορά του εξαίρετου Καλλιθεάτη φωτογράφου και φίλου, κ. Γρηγόρη Μωυσιάδη (Studio Μωυσιάδης, Φιλαρέτου 88, Καλλιθέα), τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΙΧΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ  ΠΡΑΓΜ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΙΧΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ  ΠΡΑΓΜ Rating: 0
scroll to top