Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

«ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Απρίλιος 7, 2021 10:08 μμ A+ / A-

«ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

«Σατανερί»

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 20:30 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

ΜΕ την παράσταση «Σατανερί», μια σατυρική φαντασμαγορία του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη και Δημήτρη Δημόπουλου, συνεχίζεται την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 20:30, το πρόγραμμα του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα», πάντοτε διαδικτυακά

Η 9η αυτή θεατρική παράσταση του θεσμού που καθιερώθηκε πέρυσι από το Δήμο μας, διατίθεται και με ελληνικούς υπότιτλους, για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής.

Τα στοιχεία της παράστασης

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ευκλείδης, Δημήτρης Δημόπουλος.

Μουσική Διεύθυνση: Χαράλαμπος Γωγιός,

Σκηνικό – Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη.

Χορογραφία: Φώτης Διαμαντόπουλος.

Διάρκεια: 145 λεπτά.

Παίζουν: Μυρτώ Μποκολίνη, Δημήτρης Ναλμπάντη, Βασίλης Δημακόπουλος, Γιάννης Κάβουρας, Μαρία Κατριβέση, Κωστής Ρασιδάκις, Δημήτρης Δημόπουλος, Πάνος Ζυγούρος, Χριστίνα Ασημακοπούλου, Αλίνα Κοτσοβούλου, Θεώνη Φύτρου, Δανάη Στεργίου, Γεωργία Ζαχαριάδη, Γεωργία Καρανδινάκη και Ευγενία – Ευαγγελία Χατζάκη.

Να υπενθυμίσουμε εδώ στο αναγνωστικό μας κοινό, ότι απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης, καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.

Η αφίσα της παράστασης.

«ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Σατανερί» ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 20:30 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ την παράσταση «Σατανερί», μια σατυρ «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Σατανερί» ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 20:30 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ την παράσταση «Σατανερί», μια σατυρ Rating: 0
scroll to top