Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 2, 2021 9:34 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  

Ο Διαγωνισμός Παραμυθιού, έληξε!…

ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΜΕ σχετική ανακοίνωση που ανάρτησε πριν από λίγο στο bloq της  η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας (http://enosi-kallitheas.blogspot.com/), ενημερώνει τους γονείς, κηδεμόνες και κυρίως τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή στον υπό τον τίτλο «Αγαπώ το βιβλίο μου», διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού με ελεύθερο θέμα, που διοργάνωσε με τη στήριξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας και διήρκησε ολόκληρο τον προηγούμενο μήνα Μάρτιο, ότι αυτός έληξε, με τις συμμετοχές, όπως τονίζεται, να ξεπερνούν κάθε προσδοκία!!!.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της πάντα ιδιαίτερα δραστήριας Ένωσης, η οποία υπογράφεται από την Πρόεδρο Κα Ευσεβία Κοσμίδου, καθώς και από τη Γενική Γραμματέα Κα Βασιλική Κολυβίρα, έχει ως ακολούθως:

{Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητά μας παιδιά,

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός με τίτλο «Αγαπώ το βιβλίο μου», δηλαδή βιώνουμε παραμυθιού με ελεύθερο θέμα, που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας και ο οποίος διήρκησε ολόκληρο τον προηγούμενο μήνα Μάρτιο,  έφτασε πλέον στο τέλος του.

Αν και όλοι διαβιούμε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, η συμμετοχή των νεαρών μελών της μαθητικής κοινότητας της πόλης μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, καθώς υπήρξε πληθώρα συμμετοχών.

Ήδη οι δημιουργίες αξιολογούνται από την πενταμελή κριτική Επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό και η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Παντελή Νικολαΐδη, Διευθυντή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας, Γιούλη Χρονοπούλου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, Ευσεβία Κοσμίδου, Διευθύντρια, Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Πειραιά και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, Βασιλική Κολυβίρα, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και Γενική Γραμματέας της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, καθώς και Μάνια Μπικώφ, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ, Διευθύντρια Lifeguard Hellas και Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Πολύ σύντομα και με νεότερη  ανακοίνωσή μας, θα γνωστοποιηθούν τα έξι καλύτερα παραμύθια (τρία από παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τρία από παιδιά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), τα οποία θα βραβευτούν με συμβολικό τρόπο (προσφορά βιβλίου) και θα αναρτηθούν – προβληθούν στο δημοσιογραφικό site της ηλεκτρονικής  εφημερίδας της πόλης μας «ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας» (www.reporterkallitheas.gr), που είναι και χορηγός επικοινωνίας της Ένωσης.

                   Η Πρόεδρος                            Η Γενική Γραμματέας

             Ευσεβία Κοσμίδου                        Βασιλική Κολυβίρα).

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ   Ο Διαγωνισμός Παραμυθιού, έληξε!... ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ   Ο Διαγωνισμός Παραμυθιού, έληξε!... ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΜΕ Rating: 0
scroll to top