Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Απρίλιος 2, 2021 11:29 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΟΣΧΑΤΟΥ

 Συνάντηση για τα έργα στην παραλιακή ζώνη

 ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ & ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΘΕΛΟΝΤΑΣ να εκφράσουν τη μεγάλη ανησυχία τους για την εξέλιξη του έργου της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης, οι Δήμαρχοι Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος και Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου, μαζί με Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων των δύο Δήμων, ξεκίνησαν κύκλο συναντήσεων με όλα τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, μέσω διαδικτύου, με αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αποτελούμενη από τους Βουλευτές κ.κ. Ολγα Γεροβασίλη, Ιωάννη Μουζάλα, Ιωάννη Μπαλάφα, Αλέξανδρο Φλαμπουράρη, Θεανώ Φωτίου και Ραλλία Χρηστίδου, καθώς και τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, ενώ σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, οι Δήμαρχοι κ.κ. Κάρναβος και Ευθυμίου μαζί με Επικεφαλής και εκπροσώπους Δημοτικών Παρατάξεων από τους δύο Δήμους (από πλευράς του Δήμου μας συμμετείχαν οι κ.κ. Αντωνακάκης, Λασκαρίδης, Μαργαρίτη και Ψαλιδόπουλος), είχαν κοινή διαδικτυακή συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή, κ. Διονύση Χατζηδάκη.

Στις ως άνω τηλεδιασκέψεις, η αντιπροσωπεία των δύο Δήμων εξέφρασε τη μεγάλη της ανησυχία για την πορεία του έργου στην παραλιακή ζώνη, ιδιαίτερα δε μετά την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να εκκινήσει νέα μελέτη για την εκτέλεση της Β΄ φάσης του, ενώ κοινή ήταν η αναγνώριση της σπουδαιότητας του έργου, τόσο για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των δύο όμορων Δήμων, όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.  

Τόσο από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και από τους αντίστοιχους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπήρξαν διαβεβαιώσεις για την υποστήριξη των αιτημάτων των δύο Δήμων, όπως αυτά εκφράστηκαν και σε πρόσφατο κοινό ψήφισμά τους.

Την προσεχή Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, τις δε επόμενες ημέρες, προγραμματίζονται νέες συναντήσεις, αυτή τη φορά με Αντιπροσωπείες των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων ΚΙΝ.ΑΛ., Κ.Κ.Ε. και Ελληνική Λύση, αλλά και με τους πρώην Περιφερειάρχες κ.κ. Ρένα Δούρου και Γιάννη Σγουρό.

 

ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΟΣΧΑΤΟΥ Reviewed by on . ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΟΣΧΑΤΟΥ  Συνάντηση για τα έργα στην παραλιακή ζώνη  ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ & ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ να ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΟΣΧΑΤΟΥ  Συνάντηση για τα έργα στην παραλιακή ζώνη  ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ & ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ να Rating: 0
scroll to top